Продавам Skoda Octavia II, фейс, 1,9TDI; 105кс
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
-
Reingar
Двигател ли е хвърлила?
Или при оглед при някой майстор на купувач, ти е казал че има проблем?
Тези недомлъвки провокират още въпроси.
Или при оглед при някой майстор на купувач, ти е казал че има проблем?
Тези недомлъвки провокират още въпроси.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Е как така не се знае, дали ще се хване проблема с диагностика? Не е ли правена такава? Пишеш, че Шкода майстор ти го е казал това,но ми звучи малко нелепо... Друго мнение търси ли? Сподели, какво се случва с колата. Има знаещи и можещи колеги. Не са 1 или двама, които могат да помогнат... Това е интересно не за сеира, който ще стане, а за това, какъв е самия проблем с автомобила. Няма нерешими неща.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Оставете го човека бе. Чест му прави, че си каза, явно му е тегаво, не го напъвайте.
Бееееее.....
- Mendeleev
- Гараж: Някакви боклуци.
Понеже онази вечер бях много ядосах, защото дойде много сериозен и светстен човек да я купи, но като видя проблема се отказа - сега пиша.
Когато е студена колата работи нормално двигателя, но когато загря се промени работата му. При включен климатик работи на 4 цилиндъра с нормален звук. Когато се изключи климатикът започва да работи на 3 цилиндъра и яко тресе двигателя. Оборотите нямат промяна и в двата случая. Но звъкът е адски дразнещ.
Попитах майстора на Шкода, който досега ми правеше колите и ми беше казал, че ми дава гаранция за колата ( той е правил колата за продажба ), за проблема и той ми каза, че не знае от какво може да е. Трябваше да си плащам дианостика при него, но според мен е адски кофти ситуация.
Отделно преди продажбата измих колата и се появиха на две места леки ръждички. Може да не съм ги забелязал при покупката, но понеже ми я продават двама човека, на които много вярвах не я огледах точка по точка, след като ми даваха гаранция " няма и една точка ръждичка" - така ми каза другия майстор.
Колата не се кара и стои пред блока.
Взех я, но веднага след покупката, която не беше обсъдена с жена ми, тя отказа категорично да я кара и затова на следващия ден я пуснах за продажба.
Вече 3 месеца стои пред блока със свалена клема на акумулатора и не се кара.
Преди да дойде купувачът я покарах 60 км смесено ( градско и извънградско ), за да видя дали няма да направи нещо и да не се излагам. Понеже я карах през цялото време на климатик не забелязах проблема на двигателя.
Може да е нещо дребно, но имам много дертове на главата точно сега, а и не я карам изобщо ( караме си Пежо автомат ), ще я мисля по-нататък.
Не исках ад осирам темата с дълги обяснения, но вие бяхте доста настоятелни.
Лошото е, че тези момчета ги познавам от над 10 години и се чувствам предаден.
Няма смисъл да пишем в темата повече. Моля, само на лични ако имате други въпроси.
Едва ли ще я вземе някой - ще си стои пред блока със свалена клема и това ще и е съдбата.
Няма да свалям цената драстично, защото по-добре да стои резервна ( понеже продавам Пежото ), отколкото да я давам без пари.
Бъдете здрави и не се доверявайте на всеки
Когато е студена колата работи нормално двигателя, но когато загря се промени работата му. При включен климатик работи на 4 цилиндъра с нормален звук. Когато се изключи климатикът започва да работи на 3 цилиндъра и яко тресе двигателя. Оборотите нямат промяна и в двата случая. Но звъкът е адски дразнещ.
Попитах майстора на Шкода, който досега ми правеше колите и ми беше казал, че ми дава гаранция за колата ( той е правил колата за продажба ), за проблема и той ми каза, че не знае от какво може да е. Трябваше да си плащам дианостика при него, но според мен е адски кофти ситуация.
Отделно преди продажбата измих колата и се появиха на две места леки ръждички. Може да не съм ги забелязал при покупката, но понеже ми я продават двама човека, на които много вярвах не я огледах точка по точка, след като ми даваха гаранция " няма и една точка ръждичка" - така ми каза другия майстор.
Колата не се кара и стои пред блока.
Взех я, но веднага след покупката, която не беше обсъдена с жена ми, тя отказа категорично да я кара и затова на следващия ден я пуснах за продажба.
Вече 3 месеца стои пред блока със свалена клема на акумулатора и не се кара.
Преди да дойде купувачът я покарах 60 км смесено ( градско и извънградско ), за да видя дали няма да направи нещо и да не се излагам. Понеже я карах през цялото време на климатик не забелязах проблема на двигателя.
Може да е нещо дребно, но имам много дертове на главата точно сега, а и не я карам изобщо ( караме си Пежо автомат ), ще я мисля по-нататък.
Не исках ад осирам темата с дълги обяснения, но вие бяхте доста настоятелни.
Лошото е, че тези момчета ги познавам от над 10 години и се чувствам предаден.
Няма смисъл да пишем в темата повече. Моля, само на лични ако имате други въпроси.
Едва ли ще я вземе някой - ще си стои пред блока със свалена клема и това ще и е съдбата.
Няма да свалям цената драстично, защото по-добре да стои резервна ( понеже продавам Пежото ), отколкото да я давам без пари.
Бъдете здрави и не се доверявайте на всеки
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Щом има сериозен купувач, заведете колата в ЕТ, да кажат какво й има. След това се споразумеите за цената и по живо по здраво. Ефва ли е нешо фрапантно ))
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- Mendeleev
Не му хареса идеята да дава пари за диагностика в Шкода.peyopetrishki написа: 11.05.2024, 07:24:12 Щом има сериозен купувач, заведете колата в ЕТ, да кажат какво й има. След това се споразумеите за цената и по живо по здраво. Ефва ли е нешо фрапантно ))
Аз му намалих още ( след първото договаряне ) и бях склонен още малко да сваля, но човека твърдо се отказа.
Пък и на мен ми беше неудобно пред човек на възраст, на който презентирах като пефектна колата, да продължавам да го убеждавам.
Излезнах най-големия лъжец и ме досрамя. Не искам да лъжа никой и затова бях много ядосах, че мен ме излъгаха.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Добре де, защо не я закараш при @skodera, да я види, поне да знаеш какво й е? Принципно и аз може да я погледна като си идвам към Чирпан.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Mendeleev
Засега няма да правя нищо.
Имам абитюрент и ни чака кандидатстване.
Това са по-важни неща от една ламарина.
Имам абитюрент и ни чака кандидатстване.
Това са по-важни неща от една ламарина.
- Mendeleev
Актуална цена 11600лв.
Един майстор ми каза, че проблема е в някоя от дюзите, т.е. не било нещо сериозно.
Аз нямам никакво време да се занимавам с ходене по сервизи, но ако някой има желание за колата - да свирка.
Вчера и днес я покарах и за 150км извънградско ми даде 4,1/100, което доста ми хареса.
Един майстор ми каза, че проблема е в някоя от дюзите, т.е. не било нещо сериозно.
Аз нямам никакво време да се занимавам с ходене по сервизи, но ако някой има желание за колата - да свирка.
Вчера и днес я покарах и за 150км извънградско ми даде 4,1/100, което доста ми хареса.
- YoKK
Колега, защо не пробваш да източиш старата нафта, да смениш горивния филтър, да налееш нова нафта, да сложиш добавка за почистване и да я настъпил малко извънградско? Може и да има полза.
Kamiq, 1,5 tsi, 150hp, MT, 2024, PRINS
- Mendeleev
Точно затова я карах вчера.YoKK написа: 14.07.2024, 15:17:58 Колега, защо не пробваш да източиш старата нафта, да смениш горивния филтър, да налееш нова нафта, да сложиш добавка за почистване и да я настъпил малко извънградско? Може и да има полза.
В началото едни черни пушаци взе да изкарва. След това постепенно започна да намаля пушаците и днес вече не я виждам да кади отзад при високи обороти.
Вече тресенето на празен ход и изключен климатик е доста по-малко, но според мен трябва да се минат още километри и тогава може да има по-добър ефект.
Горивният филтър не го сменям, защото аз не разбирам от коли, за да не ходя по сервизи ( а и уж беше сменен от продавача ).
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Ама може и да направи дупка в буталото, ако наистина има проблем с дюза.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Mendeleev
Аз затова съм си написал всичко, за да има пълна информация, който я вземе и да ми е чиста съвестта.
- Mendeleev
- Mendeleev
Актуален линк на обявата: https://www.cars.bg/offer/65bdfd0abe6d6a99270ad804