Нов Камик

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
kaldim2

Шкода Новак

Нов Камик

Мнение от kaldim2 »

Има ли колеги, поръчали Kamiq FL след 01.02.2024 г., които да имат някаква информация относно евентуална дата на производство
G87_Georgiev

Шкода Новак

Нов Камик

Мнение от G87_Georgiev »

При мен също все още няма информация ...
Поръчана на 20.02.2024г. :)
Auto_

Шкода Новак

Нов Камик

Мнение от Auto_ »

Здравейте,

при нас също няма никакво инфо, поръчката е от последната седмица на февруари.

Да попитам нещо,
електрическо отваряне на багажника включено ли е в стандартното оборудване или е допълнителна екстра?
Ако разбирам правилно, в сайта пише, че е включено, а виртуалния педал е допълнителна опция.
Изображение

Но в конфигурацията, която ми изпратиха от представителството пише “пета врата без електрическо отваряне”, нивото на оборудване е Едишън.
Докато оформяхме поръчката не сме го коментирали това, не успях и да го видя като допълнителна опция в ценовата листа.
Ще звънна някой ден да попитам, вероятно и други въпроси ще изникнат междувременно, при вас как е?
kaldim2

Шкода Новак

Нов Камик

Мнение от kaldim2 »

Колега, в оборудване Едишън няма пета врата с ел. отваряне. Единствено е можело да я добавиш ако поръчаш пакет Convenience Plus или Convenience Premium.
Към момента в България не предлагат виртуалния педал при Kamiq.
Ако имаш други въпроси - питай.
На мен ще ми е втория Kamiq.
Slayer

Шкода Новак

Нов Камик

Мнение от Slayer »

Доколкото съм запознат, поне докато си направя поръчката(28.10.2023) на Вижън ми казаха, че вече не може да се поръча и отварянето с копче на 5-тата врата. За виртуален педал и дума не е ставало :). Иначе я очаквам всеки момент до няколко дни моята.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”