Ще видим какво ще извадят в крайна сметка. Дотук спряганите варианти за фейслифт са от грозен по-грозен - всеки един би бил стъпка назад спрямо настоящия модел като дизайн.
Octavia 3 Фейслифт 2017
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Фейслифт 2017
Same sh*t (в случая буквално), ако питаш мен.
Ще видим какво ще извадят в крайна сметка. Дотук спряганите варианти за фейслифт са от грозен по-грозен - всеки един би бил стъпка назад спрямо настоящия модел като дизайн.
Последно промяна от Sawyer на 31.08.2016, 12:17:00, променено общо 1 път.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Фейслифт 2017
Това, което е общо за всичките са 4те фара. Явно е изтекла предварителна информация от някой скица
Фейслифта ще вкара новите технологии на VW, нека сме позитивни все пак
Фейслифта ще вкара новите технологии на VW, нека сме позитивни все пак
TSI Team
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Фейслифт 2017
На линка пуснат от bega4kata,колата изглежда най-добре.

-
Sec8200
- Гараж: под наем
Фейслифт 2017
Ще прилича на Кодиак отпред. Няма да е фрапантно по-различна,което е ок за мен. Няма я линията,но фаровете са разграничени все пак.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Фейслифт 2017
На тъмно е видеото но си е с 4 фара..
в немския rs форум си говорят за 245 магарета / като 230 сега/ и по големи смирачки...а и лед навсякъде
http://www.auto.cz/exkluzivni-spy-video ... nici-98492
в немския rs форум си говорят за 245 магарета / като 230 сега/ и по големи смирачки...а и лед навсякъде
http://www.auto.cz/exkluzivni-spy-video ... nici-98492
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Фейслифт 2017
245 ще е. Лед отвсякъде и карбонов спойлер и капаци на огледалата (имитация на карбон де).

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Фейслифт 2017
245 ще се води "специален" модел май /като 230 сега/... най много а я пуснат 230 нормалната рс-ка
продължава да не ми харесва но пък може да си харесаме някой чарк за upgrade
продължава да не ми харесва но пък може да си харесаме някой чарк за upgrade
-
Sec8200
Фейслифт 2017
мен ми допадат задните светлини за регулярната Октавия - с един LED елемент, вместо два.
но баси - откога имат Сеат 265 като по-малката версия, има Супърб 280 наличен, но vRS незнайно защо ще е по-малко. Не че съм тръгнал да купувам просто се чудя..
но баси - откога имат Сеат 265 като по-малката версия, има Супърб 280 наличен, но vRS незнайно защо ще е по-малко. Не че съм тръгнал да купувам просто се чудя..
- Sawyer
Фейслифт 2017
Сеат по някаква (неразбираема за мен) VAG логика се води "по-младежка" и по-подходяща за "търсещите тръпка" марка. Оттам и парадоксът да има напомпани коли като Leon Cupra, който по разни тестове наказва дори Golf R, а профилираният от VAG маркетинг спецовете като търсещ преди всичко value for money и практичност собственик на Octavia vRS да трябва да се радва на 220к.с.
Ще ми се Сеат да загуби хубавото си местенце в йерархията на концерна за сметка на Шкода. Тогава ще има скандални коли. Представете си Octavia vRS, ама 300 коня и 4х4 (каквато се говори, че ще бъде новата Cupra). Една такава Шкода ще бъде без никаква конкуренция.
Ще ми се Сеат да загуби хубавото си местенце в йерархията на концерна за сметка на Шкода. Тогава ще има скандални коли. Представете си Octavia vRS, ама 300 коня и 4х4 (каквато се говори, че ще бъде новата Cupra). Една такава Шкода ще бъде без никаква конкуренция.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Фейслифт 2017
Новата Купра 4х4 (опционално) с 300 коня (стандартно) няма да бъде на стартова цена по-ниска от 65 000лв. До сега 290-коньовата, само с предно, беше малко под 60 000 (без отстъпките, които правят). Ако направят еквивалентна Октавия РС, най вероятно ще чукне 70 000 лева. Множко за Шкода, и в същото време огромна конкуренция на Голф Р (не, че цената на Голфа е оправдана).Sawyer написа:Представете си Octavia vRS, ама 300 коня и 4х4 (каквато се говори, че ще бъде новата Cupra). Една такава Шкода ще бъде без никаква конкуренция.
goAPR
- Sawyer
Фейслифт 2017
Аз нямам нищо против да направят две нива Octavia vRS - първо, което да е сегашното, и второ, което да е еквивалентно на Cupra.Stuci написа:Ако направят еквивалентна Октавия РС, най вероятно ще чукне 70 000 лева. Множко за Шкода, и в същото време огромна конкуренция на Голф Р
Оттам нататък купувачът вече решава колко точно дълбоко да бръкне в джоба си. Просто би било хубаво да извадят някоя такава действително изкъртваща Octavia. Не виждам Сеат с какво точно превъзхождат Шкода като марка и престиж, за да им се дават предимствата, на които се радват.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Фейслифт 2017
Като марка и престиж не ревъзхождат Шкода. Но след като ВАГ са се набълбукали с марки, трябва правилно да водят политиката си, без да се подбиват продажбите на притежаваните марки. Не мисля, че Купрата подбива ВРСа. Доколкото виждам в този форум аз съм единствения, който би си купил Купра пред вРС, защото за мен не е толкова важен интериора, особено при модел, който парадира да е спортен. Останалите, като сте купували РСките сте знаели че има Купра която е 290 коня (сега вече 300), но това не вие мотивирало достатъчно, за да я купитеSawyer написа:Stuci написа:Не виждам Сеат с какво точно превъзхождат Шкода като марка и престиж, за да им се дават предимствата, на които се радват.
goAPR
- Sawyer
Фейслифт 2017
Така е, Октавията е цялостно толкова по-добра кола от Леона, че дори по-мощният двигател и DCC-то в Купрата не можаха да ме привлекат.
Просто си мечтая на глас за същата страхотна кола, каквато е сега Шкодата, но с една идея по-добра - с "мускулите", които са под ламарините на Сеата. 300 коня и 4х4 и... другите VAG марки да ги закриват.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Просто си мечтая на глас за същата страхотна кола, каквато е сега Шкодата, но с една идея по-добра - с "мускулите", които са под ламарините на Сеата. 300 коня и 4х4 и... другите VAG марки да ги закриват.
-
Sec8200
Фейслифт 2017
мисля, че някой чичко е седял и в свързал 'топлата кръв на испанците' със спортен дух и така е тръгнало.
Мен лично също ми харесват Сеат, но избрах Шкода заради дилъра. Попаднах на някакви out of space гърци, дето не им пука за клиент и там приключих засега със Сеат. Исках да си купя Exeo, което много харесвах по него време.
Факт е, че ми харесват Audi копираните скоростомери и оборотомери на Сеат-ите, но Шкодата някакси ми даде усещане за по-стабилна изработка, може и да се лъжа не знам.
Мен лично също ми харесват Сеат, но избрах Шкода заради дилъра. Попаднах на някакви out of space гърци, дето не им пука за клиент и там приключих засега със Сеат. Исках да си купя Exeo, което много харесвах по него време.
Факт е, че ми харесват Audi копираните скоростомери и оборотомери на Сеат-ите, но Шкодата някакси ми даде усещане за по-стабилна изработка, може и да се лъжа не знам.