Продавам си реда!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kevin1
- Гараж: Superb L&K 2.0 TSI 190
Продавам си реда!
Преди година и половина щеше да се грабне веднага това предложение, но сега пазара се нормализира поне частично.А и както колегата по горе каза, в момента има хубава оферта точно за този модел. Желая успех с продажбата!
-
sotef
Продавам си реда!
Разваляй договора и пиши какво стана с депозита!m15hO_888 написа: 12.10.2023, 21:58:28 Не не знам не ме и интересува вече маркатапоста не е за теб, а за хора който имат интерес мога да си разваля договора по всяко време, сега с поръчка за такъв автомобил обещават 6 месеца което според мен няма да е така, но както и да е! За Superb IV 2 години, Не ти харесва подминаваш-! Не следя форума така, че ако на някой не му се чака и не му се философства да се обади
-
m15hO_888
Продавам си реда!
Вижте не съм тук да се заяждам или нещо, когато поръчвах колата имаше хора готови да дадат 20к + отгоре но да я вземат на момента, но просто нямаше налични, на мен толкова ми струва чакането, може на някой да не му се чака просто не виждам лошо да предложа вариант на някой който иска да я вземе сега, когато се е чакало за Лада по 15г. също са се продавали по-скъпо, но да я вземеш по-бързо, в един момент мислех да си разваля договора и да я поръчам на ново като се рекламира за бърза доставка, питах колко е по-бърза доставката ми 6 месеца, добре ОК, 6 месеца, но не им вярвам и първоначално ми казаха 9 пък станаха почти две години, ако сте ме разбрали грешно се извинявам, всеки който иска нова кола може да си поръча и да си чака колкото толкова
Приятен ден на всички
темата може да бъде изтрита по преценка
Приятен ден на всички
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Продавам си реда!
Темата може да бъде изтрита и без вашето разрешение, но пък е забавна и интересна. Успех с продажбата!m15hO_888 написа: 13.10.2023, 09:26:45 Приятен ден на всички темата може да бъде изтрита по преценка
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- redalex
- Гараж: i3
Продавам си реда!
Бате Мишо, я си ги сложи на фуя тия хейтъри тука.
Аз на твое място щях да ги отпиша тия 8бинки...пари като вестници. Важното е да сме живи и здрави.
Разбира се, може и просто да си купиш супърба, нищо, че година вече, ще има нов модел... Я си го карай със здраве...
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз на твое място щях да ги отпиша тия 8бинки...пари като вестници. Важното е да сме живи и здрави.
Разбира се, може и просто да си купиш супърба, нищо, че година вече, ще има нов модел... Я си го карай със здраве...
-
m15hO_888
Продавам си реда!
Ма и това не е изключено още като вариант ще си я карам и то с кеф, просто ми мина мерака насочил съм се в друга посока, затова предлагам и варианта ако на мене някой ми го беше предложил и ми беше казал, че ще чакам две години почти, сега вече щеше да е на 60к/км
-
kevin1
- Гараж: Superb L&K 2.0 TSI 190
Продавам си реда!
Това с чакането е наистина кофти, аз за това се отказах преди година и половина. Сега обаче като излезе офертата за доставка в рамките на месец и скочих веднага, вярно че до края на годината ще излезе новият модел, но пък и отстъпката си заслужава и то много ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Продавам си реда!
Вече не се чака толкова. Да - ти си изтеглил късата клечка и си поръчал когато х*я с чакането беше най-голям, но вече всичко се нормализира.
Махни я тая такса от 6к лв и някой може да те отърве от колата (щом ти е минал мерака).
Сега ако поръчам кола - максимума е 6 месеца (инфо от миналата седмица при дилъра).
Махни я тая такса от 6к лв и някой може да те отърве от колата (щом ти е минал мерака).
Сега ако поръчам кола - максимума е 6 месеца (инфо от миналата седмица при дилъра).
- redalex
Продавам си реда!
А всъщност каква е цената на тази кола? (със или без таксата от 6 бона)?
-
rts
- Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
Продавам си реда!
redalex написа: 13.10.2023, 11:31:15 А всъщност каква е цената на тази кола? (със или без таксата от 6 бона)?

Близо 79 к без никакви екстри - като се добави цвят и става 80 к. Отделно са екстрите които е добавил, но и те са неуточнен брой и вид
- redalex
Продавам си реда!
Ценовата листа мога да си я видя и сам.
Аз питам на каква цена е подписан договора, че да не се окаже, че освен 6те бона горница, и цената е дърво, че преди година отстъпки не се даваха
Аз питам на каква цена е подписан договора, че да не се окаже, че освен 6те бона горница, и цената е дърво, че преди година отстъпки не се даваха
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Продавам си реда!
Човека поне това си го е написал в темата - "80000лв. със ДДС, внесен е депозит 8000лв./ 10%".
- redalex
Продавам си реда!
Извинявам се, не съм видял 
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Продавам си реда!
Може ли да купя само реда , колата не ми трябва ?
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Продавам си реда!
Само ако платиш и капарото. Бъндъл е. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)