Интервал смяна на двигателно масло
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Интересно защо са решили да я сложат на 15к а заводски идват на 30к? Отделно какво наложи първата смяна на 5000 при теб?
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Защото е gtec - метан.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- En4eV
- Гараж: Octavia 4 2.0 7DSG SportLine 4x4
- Обратна връзка:
При мен беше същото 30к на 30к... Но аз отидох и сам поисках да ми се смени на 5к. Колата е чисто нова и макар даже двигателя да е "разработен" исках да ми го сменят. След като мина през сервиза първия път и направиха кодирането в момента това е което ми излиза на системата... Пак 30к да го сменя. Това е в София Младост.

2023 Skoda Octavia 2.0T SportLine 4x4