Не искам да има засегнати, но някой длъжен ли е да издирва продавач, за да се свърже с него. Аз гледам обяви в Шкода Форум не в ОЛХ, базар, продавалник. Пише лично съобщение. Или като не му се занимава да ги чете, явно си има пазар и без да ги публикува тук тези обяви.Весели празници и дано дядо Коледа зарадва всеки един от нас с нещо за каляската
4 оригинални лети джанти 5x112 за Шкода Skoda Stratos - 17 цола .
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- Цецо Тодоров
- Гараж: Skoda Karoq MY25 1.5TSI 150hp 7DSG
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Факта, че стоката е му е добра и не се застоява му дава възможност да не си дава много зор в комуникацията с потенциални клиенти.
Както казах, от край време си е така. Купувал съм от него в годините 3 пъти май, други хора поне 3-4 съм му пратил... и последния път му писах 10 пъти за едни джанти и тука, и в OLX - така и не ми отговори въобще. Бях му затрил телефона, а в обявата нямаше или аз не съм го видял, все тая. Джантите изчезнаха за няколко дни.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Щом сега поне телефон е дал в OLX - който иска, поне ще знае как да го издири. Неприятно е усещането, но това е. Ти го гониш в случая.
Както казах, от край време си е така. Купувал съм от него в годините 3 пъти май, други хора поне 3-4 съм му пратил... и последния път му писах 10 пъти за едни джанти и тука, и в OLX - така и не ми отговори въобще. Бях му затрил телефона, а в обявата нямаше или аз не съм го видял, все тая. Джантите изчезнаха за няколко дни.
Щом сега поне телефон е дал в OLX - който иска, поне ще знае как да го издири. Неприятно е усещането, но това е. Ти го гониш в случая.
Бееееее.....