Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте, най-сетне монтираха фаровете. Ами както казаха всичк, особено @Audirulzz, и @JORDITO, разликата е доста голяма и въобще са друга бира, нищо, че са китайчета
Ето линк със снимки, ако на някой му е интересно има 3 снимки на старите и подпапка със снимки на ЛЕД-ивите фарове. Нямам никакви забележки просто, дано изкарат едни 5г поне
Да повдигна леко темата. Как са фаровете 2 години по-късно? Светят ли както в началото, имало ли е някакви проблеми с тях като цяло? Имам желание да направя този лек "ъпгрейд" и на моята кола, но линка за фаровете не е активен от 1ва страница. Дали има и друга алтернатива да се вземат от тук или трябва да е от Китай? Ще съм благодарен за Вашето мнение и препоръка
Привет, колата не е в мен, но с момчето, което я купи се чуваме и виждаме често по стечение на обстоятелствата. Няма никакви проблеми с фаровете. Всичко по тях все още свети, работи и няма грешки по таблото Ето това намирам в момента, като виждам има някаква отстъпка, ревютата са окей на търговеца. -> https://a.aliexpress.com/_EuUj110