Electronic voice amplification липсва при Kodiaq fl

Всичко за SUV Kodiaq Mk1 2016-2023
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Абе не съм сигурен на 100%, ама мисля, че когато аз поръчвах, хладилната жабка беше вписана някъде из диплянките, във базовите екстри. Сега няма ли я?

И на мен ми е много странно да я няма, при положение, че даже италианския кенеф я имаше (беше в подлакътника де). А тоя Кодиак е в топ ценовата листа на марката, да спестят един маркуч и една врътка.
Бееееее.....
Аватар
Мичев

Škoda Фен²

Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG

Мнение от Мичев »

Гледам, че тук колегите споделят, че са имали екстрата в супърб 3, аз обаче такова нещо не откривам при мен (Амундсен). За сметка на това са ми оставили врътката с тръбата към жабката.
icohohi

Škoda Фен

Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI Vision

Мнение от icohohi »

@remix,
Може би зависи кога е поръчана. Аз поръчах 7ми октомври.
Цецо75 написа: 21.07.2022, 11:58:07Сега няма ли я
Прегледах и PDF-a от тогава и конфигурационния файл -няма. Затова и нямах претенции. Реално моята е Vision с почти всички екстри, но нямаше опция за хладилна жабка. Здраве да е. Ерго седалките са ми бонус, тях ги нямаше и не можеха да се поръчат, пък дойде с такива
Публикувай отговор

Обратно към “Kodiaq Mk1”