Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
На първо четене - най-силно впечатление ми направиха :
- Возията !!! - на режим КОМФОРТ - колата е като лодка - има огромна разлика в поведението и стабилността на колата в различните режими - най ми хареса комфорт !
- Обезшумена е в пъти по-добре от Супърб 2 и Октавия 2.
- Музиката - страхотен звук има - не съм очаквал подобно качество.
- Седалките - уникални са - много удобни и меки.
Нямам търпение да я измия и да я наснимам с хубаво качество - много е мръсна сега.
ЧЕСТИТО!!!! Страхотен красавец! Аз също чух, че е добре обезшумена
Със здраве да се кара и винаги да те радва когато си зад волана.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Красива е. Страшна е. Седалките къртят. Цветът също е много добре застанал на лимузината.
Идвам в Русе при първа възможност да я видя на живо.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Честито! Много положителни емоций ,хиляди безаварийни км. И мен ме впечатли тишината на tdi190 4x4 на тестовата,но при теб L&K изпълнението е един път!Със здраве да и се радваш