Работи ли добре този двигател?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Интересно е, защо я продава. За техните стандарти тя е нова
Иначе колата изглежда чудесно.
- CynepMEH
- Гараж: Skoda Superb III -> Stage 1: 365hp
Казва, че искал да си взима нещо ново. Изглежда читав - живее на хубаво място, работи в администрацията на района (това го видях в сайта на адмнистрацията), играе в някакъв аматьорски футболен отбор там... Всичко, което съм му поискал като инфо го е дал (снимки, клипове), даже махна обявата само на честната ми дума. Свали ми 2000 евро ей така почти без пазарлък. Too good to be true, та затова ми се иска да ида лично да я огледам. НО както казах, човекът изглежда съвсем обикновен и читав.
Забелжки си има колата. Мисля, че не е сменял масло и филтър на скоростите на 120К километра. Отделно преди 1 година са му уплътнявали една от свещите на 4 цилиндър, понеже омаслявала. Но от тогава не е правила проблем. Има и леко натискане на багажника (но казва, че си работи без проблеми).

Забелжки си има колата. Мисля, че не е сменял масло и филтър на скоростите на 120К километра. Отделно преди 1 година са му уплътнявали една от свещите на 4 цилиндър, понеже омаслявала. Но от тогава не е правила проблем. Има и леко натискане на багажника (но казва, че си работи без проблеми).

-
5rar
Има си! До 2019 изглежда читава документално, ама после?
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ами цената не е кой знае колко атрактивна. Тя докато стигне до тук и ще хвръкнат още пари. Накрая ще идеш на 46-48к лева. Което за 6 годишна кола, на 120к километра, даже си е много според мен.
Ако искаш назобена да е, харесай си нещо тука, покарай малко да му свикнеш и после го засили да си направиш кефа. Според мен за тия пари кола ще се намери и тука, ама ще си я водиш на майстори, ще си я огледаш човешки...
Незнам какво толкоз залитате по коли от Германия. Мога да се обзаложа, че отдолу по окачването ръждата ще е видима.
Ако искаш назобена да е, харесай си нещо тука, покарай малко да му свикнеш и после го засили да си направиш кефа. Според мен за тия пари кола ще се намери и тука, ама ще си я водиш на майстори, ще си я огледаш човешки...
Незнам какво толкоз залитате по коли от Германия. Мога да се обзаложа, че отдолу по окачването ръждата ще е видима.
Бееееее.....
-
5rar
Даже 7...
По-скъпа е първоначално, но купувана от ЕТ с оставаща гаранция и по-ново. Отделно са с платено каско, рег и обслужени. Като има мерак за такъв автомобил ще излезе нещо.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ми точно такъв тип кола от Германия няма как да е изгодна. Те са атрактивни и там на вторична пазар, а цената е обусловена от немския стандарт.
Отделно, че немеца определено не кой знае колко грижовен стопанин, те си ги третират като парче желязо.
Отделно, че немеца определено не кой знае колко грижовен стопанин, те си ги третират като парче желязо.
Бееееее.....
-
5rar
Да, де...Аз му пиша да гледа от БГ.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Аз пък, ако търсех такава кола и имаш парите - бих я прибрал. На снимки и по описание изглежда добре. Явно и човека не е някакъв млад рейсър. Ясно е, че е на 120К и може да изскочат разни неща по нея, но...ми допада. Каква е гаранцията, че тук ще намери по-читава кола? Колко и на какава цена са 272/280 тук? Дизели има, ама бензините не са много...
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Абе друго си е да я чуеш колата на живо , а и да я покараш.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Е, нали така или иначе, при сделка, ще се види на живо колата и ше се пробва. Не виждам драма, освен момента с карантината...
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Това не виждам как ще стане.
Аз си купих кола за 40к по снимки, просто един приятел я погледна - каза след час "колата е мрак" и отидох да я прибера.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
hvp800
То и с карантината драма няма. Или нещо не е разбрал автора на темата , или са го подвели
10 дена са възможни само ако светне на ПСР , а и винаги може да отиде с кола , и те така. Разликата във времето е никаква , стига да има с какво да отидеш до Берлин
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Веднъж се живее - слагай я на автовоза и каквото сабя покаже.
На морето колите са най-бързи!
- CynepMEH
- Гараж: Skoda Superb III -> Stage 1: 365hp
Мерси за отговорите, колеги. Не знам колко ви е актуална информацията, ама пазарът е много зле. Има точно 13 бензинови шкоди под 25 000 евро и 150 000 км. Само една от тях е 280 конски сили, има няколко 220 на предно. Само една е L&K. Почти всичко е Style и Ambition, май една е Sport.
В БГ - има 3 коли. Едната е от Шумен и стои така година и кусур. Писах или звънях на човека (не помня) - никакъв отговор. Другите са по 70-90 бона.
Ако можете да ми покажете оферти за подобна кола в БГ - нямам против да взема. Реално колата ще дойде на 45 000. Каско и другите неща се плащат и на колата в България така или иначе (може да не е веднага, ама до 1 година почва да се плаща).
За пандемията - покажете къде пише това за карантината, защото аз чета, че няма значение дали си ваксиниран или преболедувал. Правиш тест и задължително стоиш. Ако искаш по-рано да излезеш правиш на място PCR, ама не по-рано от 3 дена + 1-2 дни за резултати са около 5 дни минимум.
Ето още едно клипче ми прати човека.
В БГ - има 3 коли. Едната е от Шумен и стои така година и кусур. Писах или звънях на човека (не помня) - никакъв отговор. Другите са по 70-90 бона.
Ако можете да ми покажете оферти за подобна кола в БГ - нямам против да взема. Реално колата ще дойде на 45 000. Каско и другите неща се плащат и на колата в България така или иначе (може да не е веднага, ама до 1 година почва да се плаща).
За пандемията - покажете къде пише това за карантината, защото аз чета, че няма значение дали си ваксиниран или преболедувал. Правиш тест и задължително стоиш. Ако искаш по-рано да излезеш правиш на място PCR, ама не по-рано от 3 дена + 1-2 дни за резултати са около 5 дни минимум.
Ето още едно клипче ми прати човека.
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Този е голям катил, февруари по шорти ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)