Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Това е за писта.
Аз ще разчитам на KYB exel G разпитах и не е проблем с по-ниски пружини до 3см. да се ползват.
И определено се замислян за RS окачване. Моята по принцип е една идея по-висока от другите ОК1 който срещам по улиците.
Един познат има RS пружини без една задна. Ще взема предните за проба и ще търся две нови за отзад. Случайно да имате някакви продуктови кодове на RS пружините.
В последствие ще сложа и нови от пред, защото се опасявам че тези старите ще са леко поулегнали и омекнали.
Митак, днес бях при Сами и Бат Васка да погледнат нещо по Yeti-то (но не остана време за него поради други причини) , та Васктата и той търси пружини и може да му се обадиш какво е намерил втора употреба във Варна. Той спомена , че иска да сменя предните на Голфу, но тези от Ок1 РС били меки за неговият 1,9ТДИ и доста други неща спомена, така че говори с него.
RS-ки може и да няма но с голфови е пълно и има всякакви модели. Кеф ти оригинални, кеф ти афтърмаркети. Аз на бората слагах Apex но само пружини на стоковите амове никак не е добре. След няколко месеца си сложих регулируемо KW ( втора употреба ) и сега дори му намирам комфортната страна Всъщност не е толкоз страшна возията а дори мога да кажа, че заради липсата на клатушкане колата е толкоз проходима колкото и ако е с стандартно окачване
dimitrovdimi написа:На база вашите мнения и опит с пружините, на който разчитам ще пробвам с RS. Ще потърся да ли се предлагат нови, ако не намеря ще слагам втора ръка.
Ако ще слагаш,сложи си eibach! Доволен ша останеш!