Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Що бе? Аз карам.
И обувки Спарко имам даже,ама са старички...
На който не му е интересна темата, не пише. То е ясно ,че повечето хора не карат с ръкавици. Дай сега аз като карам да ме анатемосаш....Цецооо-татеее.
И аз имам обувки Спарко , но те са само за каране , дори и за ходене не стават .... За ръкавици мисля ,че и по-евтини варианти могат да се измислят от показаните досега.
Пешо, така е, но не с всички.Има различни обувки Спарко. Има за картинг, любителски и за рали. Аз даже и мокасинки имах, ама се скъсаха .
Мойте са ОК, с хубава дървена подметка, на фитнес ходих с тях, стават и за краткотрайно ходене, само за бягане не стават.
Ися, да ти кажа за ръкавиците. Съществуват за ежедневна употреба много отдавна.
Мога да ти дам жив пример с баща ми, а годината беше 1970та. Тогава той си купи първата Шкода 100 и не след дълго се снабди и с ръкавици. Същите, като на Пигов от линка, ест кожа, но и с големи отвори отгоре на пръстите за по-добра вентилация.
Една подробност - волана на тези Шкоди е бакелитов! Потяли му се ръцете, по добро сцепление имал и т.н. За използването на ръкавици кво да ти кажа....се едно си с презерватив. Няква гъзария и тежкарство ли е, не знам. Съвременните волани са достатъчно удобни. Лично на мен няма да ми е комфортно с ръкавици.