Покупка на октавиа

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Покупка на октавиа

Мнение от Taratajki »

kras4o написа: 18.02.2021, 23:16:40 може да е морга
Не "може", тя е [smilie=fool.gif] За 10 хил., па и претенцийки. Ми няма грижи, щом сте ясновидци. А за екстрите.... на мен ми е екстра да не се занимавам с проблеми. БенДЗин и караньйе. А ме научиха да паркирам преди много, много години, та едно цвъркало да ми определя битието....не,мерси.Вчужбина ходя със самолет, за това и парктроника задрасках, изпих го като бира, в България е безполезен [smilie=pardon.gif]
И като цяло въпроси от рода "тая кола на 15 години става ли?" са меко казано тъпи. Отиваш, гледаш, пробваш и преценяваш. Като нови всички са били екстра, сигурен съм.
А аз с 10 хил. бих отишъл да се спазаря за нова с лизинг за остатъка. Всъщност, така и направих [smilie=pardon.gif]
nightwalker

Шкода Новак

Гараж: Octavia II FL 2.0TDI
Toyota Yaris II 1.3 VVTi

Покупка на октавиа

Мнение от nightwalker »

...Защо, какво лошо има да имаш минимални изисквания? Екстрите са доста субективен фактор и е доста ограничено някой да съди само по себе си [smilie=pardon.gif]. А да си купиш нова кола ако правиш по-малко от 30к км на година или не изкарваш парите си с нея (което май пак води до километрите) е пълна глупост, но това е лично мнение. А и това не е съвсем по темата.
...Моята препоръка е да търсиш кола от човек (за предпочитане тук в България) или няма лошо от търговец , но ако го познаваш или поне препоръчан - пак няма да ти каже всичко, но поне ще знаеш основното. Идеята е , че на тези години кола винаги е на късмет и една прилично поддържана кола само ще увеличи шанса по-дълго да си караш без проблеми :). Иначе случайно търсене, в случайни автокъщи , нов внос ТОП СЪСТОЯНИЕ е много голяма вероятността да попаднеш на някой Трансформърс събран от няколко коли.
.
..
GooD Judgements come from Experience, Experience comes from BAD Judgements !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”