PDR Paintless dent removal - изправяне на вдлъбнатини без боя

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Michaelmxa

Шкода Новак

Мнение от Michaelmxa »

И аз да споделя, в неделя си ударих колата при което задната дясна врата се огъна.От притеснение първо второ започнах веднага да търся решение. Попаднах на тази тема, свързах се с Цецо и още в понеделник я оставих. Колта беше готова 6 часа по късно. Експресно и ефикасно, колата е все едно излезнала от сервиз.

Изключително сериозни и способни хора. Препоръчвам браво браво
V_Zahariev

Шкода Новак

Мнение от V_Zahariev »

2 коли минават през сервиза, като едната вече 2 пъти .. бих препоръчал на всеки, преди да руши с шкурката и да цапа с кит, което отнема доста време, нерви и пари, а като резултат - колата с цветовете дъгата , да мине през Цецо и неговите момчетата. Работят бързо, с прецизността на швейцарски часовник, отношението им предразполага клиента да бъде спокоен за колата си и накрая му я връщат отнемайки и последния за спомен за хлътнатини, вдлъбнатини и всякакви подобни, дразнещи очите, "патологични" явления !!!
МЕДЖИК ПДР !!
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Мнение от pepi »

За пореден път посещавам Цецо и сервиза и както винаги супер доволен от резултата! Това е сервиз за хора, които държат на колите си, сервиз за перфекционисти [smilie=thank_you2.gif]
Оги

Шкода Новак

Мнение от Оги »

Някой да знае pdr майстор в Кърджали
pepi

Škoda Фен²

Мнение от pepi »

Разходи се до Цецо в София. Няма да съжаляваш
Аватар
Никола Иванов

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG
Обратна връзка:

Мнение от Никола Иванов »

Има много добър в Хасково!

PDR Хасково "Dent Removal EOOD"
бул. „Никола Радев“ 31, 6301 Западна промишлена зона, Хасково
089 953 5358
https://maps.app.goo.gl/VFGUcoihQGj6ukzb6
Оги

Шкода Новак

Мнение от Оги »

намерих PDR ТЕХНИК в кърджали Венци се казва над жп гарата в двора на арпезос бус останах доволен ако някой търси
Pavkata

Шкода Новак

Мнение от Pavkata »

Още един глас за Цецо и PDR Paintless dent removal. Много любезен и голям професионалист. Колата ми имаше множество забележки по всеки един дейтал, но успяха да я направят за няколко часа. Сега е като излязла от завода, въпреки че е на 15г. Определено си заслужава посещението!
pepi

Škoda Фен²

Мнение от pepi »

Да, Цецо е топ [smilie=music.gif]
mar7es

Шкода Новак

Мнение от mar7es »

Днес ходих при Цецо за изправяне на вдлъбнатини по моята кола Тойота Рав4!
Изключително професионално отношение, много бързо стана, само в рамките на около 30минути!
Браво Цецо, продължавай все така!
Аватар
mariyan

ŠKODA MASTER

Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG

Мнение от mariyan »

Явно си много доволен, след като се регистрира специално за да ни кажеш.
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Мнение от NRG »

И аз днес посетих сервизчето в Дружба, не разбрах как се казва човека, но тука гледам, че за Цецо все се споменава, та явно е той. Взе ме без предварителна уговорка, оправи дребни проблеми, бързо и професионално. Доволен!
Аватар
bmf

Шкода Новак

Мнение от bmf »

И аз днес ходих след записан час. Отидох за 1 точка на задния панел, но ми показа още 2 много малки вдлъбнатини на други места, които чесно казано непрофесионално око няма да ги види или поне аз не сам ги видял, пък не е като да не си оглеждам колата [smilie=pleasantry.gif] .
Силно препоръчвам.
konstans1977

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia IV, 110 HP, 1.2 TSI (2024) 1000 km
Обратна връзка:

Мнение от konstans1977 »

kocezmei написа: 07.11.2018, 16:30:19 Днес и аз ходих при Цецо. Имах две вдлъбнатини на капака на Фабията. За около десетина минути вдлъбнатините изчезнаха. Изключително любезно и професионално отношение. Много съм доволен от ремонта. Препоръчвам!
А някаква примерна цена? Колко ти взе за тези две вдлъбнътини?
Аватар
PSG

Škoda Фен

Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19

Мнение от PSG »

Току-що се връщам след посещение при Цецо. Този човек ми скри шапката буквално - майсторът си е майстор! [smilie=thank_you2.gif]

Отидох за деформация в преден калник и деформация в шофьорската врата от чужда врата. Както колегата по-горе е писал, Цецо ми намери още пет подпряни места по шофьорската врата и останалите панели, който и аз не бих забелязал без да се вгледам. Всичко е оправено в рамките на 30-40мин.

Човекът е много коректен, има много набито око и така изпипва детайлите.....впечатлен съм. Отделно - всичко се случва пред вас самите.
Цецо ми показа отремонтиран таван на едно Субару Аутбек нов внос, намляно от сериозна градушка - таванът е станал като нов. Капакът предстоеше да бъде отремонтиран. Невероятен резултат. Това са щети, които от опит ви казвам, масово ще ви ги наплескат с две кила кит.

За цена - колата трябва да мине оглед предварително. Човекът гледа и казва може ли или не може да се направи и каква ще е цената. Калникът, плюс 5-6 удара от врати по моите врати и панели излязоха 60лв., но вероятно всичко зависи от типа и мястото на увреждането.

Препоръчвам!
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”