няма да имаш проблем с изпреварванията или да усетиш липса на мощност.
Преди няколко седмици се прибирахме с приятел, той е с GLS 500 440 коня, двете коли бяха пълни с деца и багаж, нямаше момент в който да не мога да му отговоря на ускорение
Колега @JorshTDI, @Цецо75 ти е написал доста практичен съвет! Ще допиша няколко реда от опита, който имам с моя Супърб - 2.0 TSI DSG 190 к.с. Фейслифт. Вече съм на 2200 км и мога да ти кажа,че с този двигател нямам проблеми при изтегляне с багаж и 4-ма души. Наистина като я настъпя си бяга много много прилично (320 нм). Да не говорим за 272 к.с. (350 нм) - там ще е още по-спокойно "излитането", особено с 4х4. Имам приятел с 3 годишен Супърб 2.0 TDI 190 к.с.преди фейса - сравнявахме ги двете. Като махнеш външните разлики в дизайна, вътре са почти 1:1. Бих казал единственият по-сериозен плюс при мен (фейслифта) са матричните фарове. Като пробва ускорението на моята каза,че неговата (190 к.с. TDI) е една идея по-бавна в ускорение от моята. Смятай за 272 к.с. дали може да се притесняваш! Прецени си дали за тези разлики си струва да дадеш няколко хиляди отгоре... Успех!Цецо75 написа: 29.03.2020, 16:37:14 Иначе аз съм обратно на колегите, бих взел по-стария модел, ще ги натискам яко за цената. И според мен ще клекнат, щото в тая криза, тия коли вече са непродаваеми. А за парите дето ще спестя, ще си накупя неща дето са ми от полза... Освен всичко друго, ако искаш колата в следващите 6 месеца, не мисля, че е удачно да правиш поръчка...
Добре,ще ти го кажа така-много по приятно еpeyopetrishki написа: 29.03.2020, 17:38:34 Турбо бензин на 1500 оборота се чувствал като дизел на тия обороти хахахах, айде стига глупости

Покрепям на 100%.Цецо75 написа: 29.03.2020, 16:37:14 Иначе аз съм обратно на колегите, бих взел по-стария модел, ще ги натискам яко за цената.

Ко речи? Самоубийци!