Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Друго възможно място е бързата автомивка на колелото за Марково
Няма проблеми!
Още съм с колело.
Вчера си направих една тренировка с паяка.
Една си отнесе глобата ,понеже беше паркирала пред гаража ....
Улицата в синята зона е чиста
p,с
Да си правиме кръгчета в...бързата автомивка на колелото за Марково
Колеги за тази автомивка ли става дума? https://goo.gl/maps/kboFMShmC8U8xtCD9
За колко часа ще е срещата? Възможно е да имате внезапна проверка от София
Аз преди 16:00, 16:30 няма да успея. Ще пътувам от морето и ще съм зависим и от трафика. ОК ли сте към 16:30, в другия случай аз ще закъснея просто ) @slug, @niki4BG, ?
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
peyopetrishki написа: 20.06.2020, 10:14:05
Аз преди 16:00, 16:30 няма да успея. Ще пътувам от морето и ще съм зависим и от трафика. ОК ли сте към 16:30, в другия случай аз ще закъснея просто )
@slug, @niki4BG, ?
Аз смятам ще успея да се включа, натоварено ми е тези дни, но за уречените часове смятам ще се впиша. Значи на REVO’ то