Мойта е N1,ама кво значение има,вече?
Шкода Супърб 3, 2.0 TSI, 280 к.с. Style - мнения
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Ама твоята не е такава скоклеста, нали? Тази от обявата и мен ме учуди защо е такава вирната.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Скачай, колата изглежда супер!garyhobson написа: 05.11.2019, 15:33:40 Да, от мен
Просто имам нужда от последно убеждаване преди голямата стъпка.
Успех!
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
-
garyhobson
- Гараж: Skoda Superb III 2.0TSI 280hp 6DSG 4х4 Style
Honda Accord 7 2.4 i-VTEC Executive
Благодаря на всички отзовали се. "Скачам". Ако всичко е наред, скоро ставам редовен член на форума ви 
-
Sec8200
- Гараж: под наем
N1, N2, N3 - снимана е под наклон вероятно.
А и по-висок клиренс е бонус в БГ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
А и по-висок клиренс е бонус в БГ
-
garyhobson
особено и като е 4х4
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
И на мен по - вдигната ми изглежда по-добре. Отделно, че е по-практично, не го разбирам аз това влачене по корем, все едно живеем на Нюрборгринг.
Иначе конкретната кола от обявата ми се струва добра, цената е прилична, само дето е черна и не е комби
Иначе и аз бих я загледал... но само ще гледам.
Иначе конкретната кола от обявата ми се струва добра, цената е прилична, само дето е черна и не е комби
Бееееее.....
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Скочи ли?
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
garyhobson
Здравейте,
извинявам се за забавянето, но преди да пиша исках да съм сигурен, че всичко е наред с колата.
Е да, мога да се похваля. Вече съм част от вас и този форум. Колата е страхотна. Все още малко карам като пенсионер, че не съм й свикнал пък и отвътре не знам всички системи как работят и се пускат та така... Всеки ден откривам по нещо ново...
Имам страшно много въпроси и чуденки, но ще се опитвам да си ги откривам сам. Когато навляза повече в нещата и все още не разбирам, някои неща как работят ще питам и вас
Има кусури, които трябва да й се оправят, но като цяло е в супер състояние. И в Еуратек потвърдиха същото, така че, засега само пари за бензин да има...
До тук съм на 12/100 средно, от София не съм излизал все още...
А ето един въпрос се сещам - има ли как да й се каже на кутията да бъде по малко чувствителна с кик дауна, като искам по бързо и рязко да ускоря и натисна повече педала тя веднага сваля една или две предавки надолу, което допълнително ме забавя...В смисъл забавянето е 1-2-3 секунди, но това в конкретните ситуации си е много. Двигателя е мощен и дори да не е във високи обороти би ме издърпал от ситуацията по бързо, от колкото да чакам смяната на предавките.
Благодаря отново на всички до тук, засега съм много щастлив от придобивката и се надявам на дълги безпроблемни километри.
П.С. Хора, като си оставяте колите за продан, форматирайте си ги. Видях и името и адреса на предния собственик и още сума ти места където е посещавал с колата и си е въвеждал точки в навигацията
То не беше Тасос, Лефкада и т.н.
И още нещо - навигацията не е обновявана от 2016та. Да качвам ли новите карти? Поне с телефона ми винаги съм предпазлив при качване на новите софтуери, затова питам и тук. Има ли нещо, което да ме притеснява?
извинявам се за забавянето, но преди да пиша исках да съм сигурен, че всичко е наред с колата.
Е да, мога да се похваля. Вече съм част от вас и този форум. Колата е страхотна. Все още малко карам като пенсионер, че не съм й свикнал пък и отвътре не знам всички системи как работят и се пускат та така... Всеки ден откривам по нещо ново...
Имам страшно много въпроси и чуденки, но ще се опитвам да си ги откривам сам. Когато навляза повече в нещата и все още не разбирам, някои неща как работят ще питам и вас
Има кусури, които трябва да й се оправят, но като цяло е в супер състояние. И в Еуратек потвърдиха същото, така че, засега само пари за бензин да има...
До тук съм на 12/100 средно, от София не съм излизал все още...
А ето един въпрос се сещам - има ли как да й се каже на кутията да бъде по малко чувствителна с кик дауна, като искам по бързо и рязко да ускоря и натисна повече педала тя веднага сваля една или две предавки надолу, което допълнително ме забавя...В смисъл забавянето е 1-2-3 секунди, но това в конкретните ситуации си е много. Двигателя е мощен и дори да не е във високи обороти би ме издърпал от ситуацията по бързо, от колкото да чакам смяната на предавките.
Благодаря отново на всички до тук, засега съм много щастлив от придобивката и се надявам на дълги безпроблемни километри.
П.С. Хора, като си оставяте колите за продан, форматирайте си ги. Видях и името и адреса на предния собственик и още сума ти места където е посещавал с колата и си е въвеждал точки в навигацията
То не беше Тасос, Лефкада и т.н.
И още нещо - навигацията не е обновявана от 2016та. Да качвам ли новите карти? Поне с телефона ми винаги съм предпазлив при качване на новите софтуери, затова питам и тук. Има ли нещо, което да ме притеснява?
-
Дидко-19810
- Гараж: Октавия 2 vrs TDI 170hp CR. passat b5 1.9TDI
- Обратна връзка:
Честито колега със здраве да си я караш !!
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Качвай ги.garyhobson написа: 11.11.2019, 14:34:18 И още нещо - навигацията не е обновявана от 2016та. Да качвам ли новите карти? Поне с телефона ми винаги съм предпазлив при качване на новите софтуери, затова питам и тук. Има ли нещо, което да ме притеснява?
Влизаш тук пишеш ВИН-а, сваляш си една програма, слагаш SD картата форматирана в FAT32, около 30 GB е ъпдейта за Колумбуса и за 3-4 часа се сваля, после слагаш в колата тя си я разпознава и пита дали да почвай ъпдейта, отнема около 40 мин.
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Аз свалям и разархивирам директно върху навигационната карта и не се занимавам с втора.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Честито, колега. Много удоволствие да ти досравя и много безаварийни кулометри.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Това се оправя само с ремап на кутията. За жалост цената е загубата на гаранцията и поне аз за сега си трая - това е единственото нещо, което не ми харесва в колата от ден 1. Кутиите са мапнати куцо, респонса на газта също (той поне лесно се оправя с педал бокс).garyhobson написа: 11.11.2019, 14:34:18 А ето един въпрос се сещам - има ли как да й се каже на кутията да бъде по малко чувствителна с кик дауна, като искам по бързо и рязко да ускоря и натисна повече педала тя веднага сваля една или две предавки надолу, което допълнително ме забавя...В смисъл забавянето е 1-2-3 секунди, но това в конкретните ситуации си е много. Двигателя е мощен и дори да не е във високи обороти би ме издърпал от ситуацията по бързо, от колкото да чакам смяната на предавките.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Е чак пък 2-3 секунди да е забавянето.... то това би било подсъдно.
Под секунда е според мен, ама ако не си му свикнал е наистина неприятно.
Под секунда е според мен, ама ако не си му свикнал е наистина неприятно.
Бееееее.....