Skoda Octavia VRS 2.0 TDI
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Ееееееей така като започнете да правите сметка на парите на хората....
30 и малко - ми не е баш така : Ето най най-ниската цена за нова Октавия :
Skoda Octavia Active - бензин, TSI / 85 kW / 115 к.c., 6M, EU6 - 32 450 лв.
Сложи таксите по лизинг, каското - на 15хил.лв е едно - на 32 хил.лв е друго. Да не говорим че и лизингова задължително искат да е в Алианц - т.е. скъпо (поне по спомен последно беше така).
Ей ги на - 35 хил.лв - ПОНЕ !!!
Къде са 15к лв - да се пооправи това онова, да се постегне - ще дойде макс 20к лв.
Къде са 20 - къде са 35 ? И какво ще кара ? Бензинов умрял катър - 115к.с. - дето ще бере душа с 2-ма човека и с климатик лятото и с багаж.
Да каже човек - 15-20 % отгоре на цената да предлагате - как да е. Но почти двойно....
30 и малко - ми не е баш така : Ето най най-ниската цена за нова Октавия :
Skoda Octavia Active - бензин, TSI / 85 kW / 115 к.c., 6M, EU6 - 32 450 лв.
Сложи таксите по лизинг, каското - на 15хил.лв е едно - на 32 хил.лв е друго. Да не говорим че и лизингова задължително искат да е в Алианц - т.е. скъпо (поне по спомен последно беше така).
Ей ги на - 35 хил.лв - ПОНЕ !!!
Къде са 15к лв - да се пооправи това онова, да се постегне - ще дойде макс 20к лв.
Къде са 20 - къде са 35 ? И какво ще кара ? Бензинов умрял катър - 115к.с. - дето ще бере душа с 2-ма човека и с климатик лятото и с багаж.
Да каже човек - 15-20 % отгоре на цената да предлагате - как да е. Но почти двойно....
-
kograman
Сложи в уравнението и стойност след 5г, и сметката не е баш тази. Не му правя сметка, колегата audiceco имаше поставен въпрос.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Отворен съм да ми дадеш съвет за кола 15 000 лева, коя да бъде, като няма да е една от трите, дай 4-тата да видя...

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
С по-горните коментари, отново се доказва, че пазара за автомобили ни е такъв ГЛАВНО заради КУПУВАЧИТЕ.
Джамбазите вина нямат - българинът при оглед на кола прави едно единствено нещо - веднага да погледне километража
И веднага след това е култовото изказване на 99% - ама тя на 15г................ама тя на 20г.
Затова няма да се сърдим на джамбазите - кофтори с върнати километри на цена два и три пъти надолу спрямо навън.
@kograman,
това е най - погрешното мислене, ама тя на толкова години........ужас.
Тук говорим за някакъв ВРС общо взето, говорим за по така истински автомобил, а не за тип служебна бангия , на която с климатик трябва да я буташ по баирите.
Защо се правят сметки колко ще струва една кола след 5-10г?Колите се купуват за кеф и да вършат работа, а не да умувам някой кош колко ще му взема след цифра време.
Има едни модификации на Ауди , които много се ценят и струват по 20к , а са 2003 набор, масови при това.
Човека има бюджет - 15 000лв, събира се в него и това е.
Джамбазите вина нямат - българинът при оглед на кола прави едно единствено нещо - веднага да погледне километража
И веднага след това е култовото изказване на 99% - ама тя на 15г................ама тя на 20г.
Затова няма да се сърдим на джамбазите - кофтори с върнати километри на цена два и три пъти надолу спрямо навън.
@kograman,
това е най - погрешното мислене, ама тя на толкова години........ужас.
Тук говорим за някакъв ВРС общо взето, говорим за по така истински автомобил, а не за тип служебна бангия , на която с климатик трябва да я буташ по баирите.
Защо се правят сметки колко ще струва една кола след 5-10г?Колите се купуват за кеф и да вършат работа, а не да умувам някой кош колко ще му взема след цифра време.
Има едни модификации на Ауди , които много се ценят и струват по 20к , а са 2003 набор, масови при това.
Човека има бюджет - 15 000лв, събира се в него и това е.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ами адаш(и), аз имам една максима - кола на зор не се купува! Когато се появи нещо изгодно - взимам, иначе не. Джамбазите разчитат точно на такива хора - дето са решили, че трябва да имат точния модел кола точно днес. Ми така няма как да направиш изгодна сделка. Ясно е, че конкретния модел е рядък, сполучлив, реципрочно е овърпрайзнът. Ми да си го държат в къщата, беличък е няма да изгори много от слънцето.
И за да ти отговоря на въпроса - преди 3 години взех шлепа 170/4х4, на подобни километри, същата година, но с история от БГ, за 18000лв. Тогава това е било 5 годишна кола от по-висок клас. Ти ме питаш, що се мръщя към днешна дата на 8 годишна по-нисък клас за 16к. Ми мръщя се, за мен тая бялата ако всичко и е наред, бих я взел за 12-13к, не повече.
Но пак казвам, аз нямам крещяща нужда от Шкода VRS TDI към тоя момент. Нито пък имам 15к дето да трябва да влезнат в автомобил спешно. Който има тия дилеми да си носи кръста... Колегата си е нарочил точен модел и марка (при това както казах овърпрайзнат). Проблема си е негов
И за да ти отговоря на въпроса - преди 3 години взех шлепа 170/4х4, на подобни километри, същата година, но с история от БГ, за 18000лв. Тогава това е било 5 годишна кола от по-висок клас. Ти ме питаш, що се мръщя към днешна дата на 8 годишна по-нисък клас за 16к. Ми мръщя се, за мен тая бялата ако всичко и е наред, бих я взел за 12-13к, не повече.
Но пак казвам, аз нямам крещяща нужда от Шкода VRS TDI към тоя момент. Нито пък имам 15к дето да трябва да влезнат в автомобил спешно. Който има тия дилеми да си носи кръста... Колегата си е нарочил точен модел и марка (при това както казах овърпрайзнат). Проблема си е негов
Бееееее.....
- Stefanov
- Гараж: Skoda Octavia I 1.8 20V
Octavia II 2.0 TSI Facelift
Съгласен съм с simichoil. Купуваш за 15. Смяна консумативи , гуми и тнт... глезотийки нестъпва повече от 20 бона. И имаме разлика с нова минимум 15 к.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Двойно почти.
Цецо 75.Има хора, биха предпочели в пъти, врс 170,отколкото Суперб чичомобил![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
Цецо 75.Има хора, биха предпочели в пъти, врс 170,отколкото Суперб чичомобил
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ми екстра, щом има хора, в пъти, начи джамбазина ще реализира бързо колата, нема да го мислим 
Буркановоза чичомобил, просто го дадох за пример, какво е нормалното ценообразуване според МЕН.
Буркановоза чичомобил, просто го дадох за пример, какво е нормалното ценообразуване според МЕН.
Бееееее.....