Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Точно! Идеално пасват. Аз вече като видя супърб със старата емблема и ми изглежда странен 
TSI Team
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
http://shop.medina-med.com/Tyre/3528700 ... 094V%20XL/nzlatev написа:Michelin CrossClimate няма XL вариант, а и тази кола едва ли някога ще гази кал
- nzlatev
- Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
... Ужас как са ме метнали по пързалката!!!!VALDO написа:http://shop.medina-med.com/Tyre/3528700 ... 094V%20XL/nzlatev написа:Michelin CrossClimate няма XL вариант, а и тази кола едва ли някога ще гази кал
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Като покараш този нов Мишлен или Мишелин, моля те сподели впечатление, защото я водят всесезонна гума нов модел 2015 и мисля през лято 2016 вместо да купувам летни гуми на старата октавия 195/65/15, да взема такъв Мишелин и искам да знам преките впечатления за тази гума след като се минат известни километри с нея....
Шум -
Поведение при дъжд-
Спирачен път -
Управляемост -
Шум -
Поведение при дъжд-
Спирачен път -
Управляемост -

- nzlatev
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
В момента съм впечатлен , че въпреки V-образната шарка са доста тихи. Спирачният път и управлението също са доста добри, но няма много опит на дълъг път (даже никакъв освен 50км на магистралата). Дават я за дъжд да е много добра, ще видим.
Във Варна нямаме много сняг, само по някога леда ни изненадва по улиците и затова реших да взема тези, а и без това тази кола я кара жена ми, а тя не обича да кара в лошо време
Във Варна нямаме много сняг, само по някога леда ни изненадва по улиците и затова реших да взема тези, а и без това тази кола я кара жена ми, а тя не обича да кара в лошо време
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Всесезонните са с акцент за зимни, мокри условия. Очаквай резултати колото зимна през зимата. Когато е топло на мокро резултатите отново са чудесни. Проблема на всесезонните е, че не са толкова добри на сухо. Разбира се говорим ако обичаш да шофираш по-спортно. Иначе е идеалният вариант за ежедневка!
TSI Team
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Good Year Vector 4S съм аз.Тази зима ще им е втора.Ще ги видим.По-принцип ги дават по-добри от Мишлена,сега има и втора генерация!
- nzlatev
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Ааа по-добри, на мен ми казаха обратнотоVALDO написа:Good Year Vector 4S съм аз.Тази зима ще им е втора.Ще ги видим.По-принцип ги дават по-добри от Мишлена,сега има и втора генерация!
Пиши какви са впечатленията, дали са се опекли от лятната жега.
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Мани ги ве!Метнали са те на черешата!Няма как да знаят дали са добри,защото са нов модел.Имат един тест на АутоБилд мисля само. Иначе на сняг няма да са много добри според мен,а и от теста мисля,че това казаха!
Мойте зимата са представиха отлично!От къде съм минал, няма да повярваш!
Лятото не обичат по-спортно шофиране по завои. Тази зима ще ги тествам обстойно,след едно лято и ще видим дали ще се представят на ниво!
Мойте зимата са представиха отлично!От къде съм минал, няма да повярваш!
Лятото не обичат по-спортно шофиране по завои. Тази зима ще ги тествам обстойно,след едно лято и ще видим дали ще се представят на ниво!
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
На мен ми харесват гумите на Валдес. По-твърди са от преди, като ги слагахме( бяха като дъвка направо), но пък новите зимни континентали не са много по-меки от тях.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- nzlatev
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Станахме на 70 000км. и вече имаме първите признаци на проблеми със съединителя, леко тресене при преминаване на 2-ра скорост. Неприятното е, че 1-ва ползва само при тръгване от място и след това винаги е на 2-ра колкот и бавно да пълзиш.
Чудя се дали да ходя да тормозя ЕТ или да чарак да стане осезаемо?
Чудя се дали да ходя да тормозя ЕТ или да чарак да стане осезаемо?
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
ОТИВАЙ в гаранция си.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Приятелю от къде купи емблемите че искам и аз да сложа едни такива на мойта. Плюс това префната ми енизгорялами супер много ме дразни.nzlatev написа:Здравейте,
Вече няколко месеца караме този семеен автомобил и реших малко да променя нещата които не ми харесват.
Както вече писах, поръчх нови по-малки джанти - OZ Launge 10 - 16" black/silver.
А сега дойдоха и малките подаръци. Старите емблеми със зелено не се връзват (според мен) с цвета на колата, за това взех от новитте, а аспуха е от обикновенна ламарина и вече е ръждясъл. Предният собственник е бил доста немърлив и въпреки, че е ползвал колата само 2 години има повреди по кожата на скоростният лост.
Сега с помоща на Гюнтер сервиз ще сменим тези части и ще пратя нови снимки.
Джантите ще са в БГ след 2 седмици.
- nzlatev
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Yeti 1,2 TSI DSG R/B
Чесно да ти кажа от стандартният сайт който повечето тук поръчват:
http://www.superskoda.com/
Не знам дали оригиналните от ЕТ за фейслифта стават , но тези си паснаха без проблем и много добре се получиха.
http://www.superskoda.com/
Не знам дали оригиналните от ЕТ за фейслифта стават , но тези си паснаха без проблем и много добре се получиха.