Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
intense написа: 05.11.2018, 19:07:36
Не съм присъствал, но имам само една забележка. Трябва още някой(и) цветен vRS да се намери, че само Фурията оцветява снимките.
Мииии
Да беше докарал......какъвто цвят предпочиташ.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
intense написа: 05.11.2018, 19:07:36
Не съм присъствал, но имам само една забележка. Трябва още някой(и) цветен vRS да се намери, че само Фурията оцветява снимките.
Мииии
Да беше докарал......какъвто цвят предпочиташ.
Срещата беше страхотна, много съм доволен. За организация няма да говоря, ТАТЕ е незаменим. Благодаря и на Енцо за музиката която пуска цялата вечер. Всичко беше на ниво както винаги.
Срещата беше на ниво. Страхотни хора, страхотна атмосфера. И двете вечери напуснах последен ресторанта Догодина да тренира персонала за нощна смяна
Браво на Енцо и Далия, както и на тетралната трупа
И ние със семейството си прекарахме страхотно. Атмосферата беше незабравима, както винаги. Голяма веселба, много усмивки и настроение.
Хотелът също се бяха постарали и аз не мога да кажа нищо лошо - поздравления.
Постановката беше голям смях, актьорите много добре го направиха и добре, че Милчо носи на майтап - УдрИ !
Морков, да качиш снимките от трасето.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
SeVo написа: 06.11.2018, 10:04:33
Страхотна среща сте направили!
Браво!
Нямах възможност да вприсъствам, но догодина, живот и здраве, ще сме + още едно шкода-фенче!
Честито ти значи. Да е живо и здраво бебчето
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ