Шкода Супърб 3 Комби

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Шкода Супърб 3 Комби

Мнение от zar »

micyri написа:Колегата Pеshu,който живее също в Германия вчера беше на тест драйв на Суперб 2.0TDI 4x4,който му беше даден за 60 мин. да прави каквото иска с него.Имам клип,ама не знам дали мога да го кача тука.Само ще вметна ,че след теста,гласа му звучеше по друг начин :) ,а иначе той кара за сега OK 2 1.4 TSI
Подобна промяна на гласа получих,когато тествах последния Скаут със най-мощния дизел и DSG.Преди това тествах ОК3 1,6TDI [smilie=sarcastic.gif] .Дилъра ми каза ,че обикновено първо давал Скаута за тест и после повече не искали да тестват други под него.РС-ката още я нямаше за тест тогава :) Там сигурно лудницата щеше да е по-голяма :)
Dieselgate Team member
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Шкода Супърб 3 Комби

Мнение от todor87 »

На кой е този дЗвер? :)
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”