Нов член на форума с Октавия 2
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Друго си е с тези 17-ки.Стана като по рекламите направо.Сега и един Айбах и ще кърти.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
mischoka
- Гараж: в търсене
Не знам за айбаха ама фаровете от скаута ми харесват много. Ако намеря на прилични пари втора ръка може да взема.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Съвсем по друг начин стои колата с тези джанти.За да си сигурен,че не е регенерат гумата, купуваш чисто нови от Топ Марка и ги караш 30000км или 3 години без грижи. 
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Регенерати гуми се продаваха 90-те години.
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Регенерати се правят главно за тежкотоварни автомобили!
Няма как Вредщайн да бухат регенерат!
Аз много харесвам тази гума, зимните са ми само такива!
Няма как Вредщайн да бухат регенерат!
Аз много харесвам тази гума, зимните са ми само такива!

- joro120L
- Гараж: Škoda 120L
абе Ися, то надписа на гумата остава. регенерата е само върху протектора.
Не вярвам вече някой да прави регенерат. При такова изобилие от гуми.
Едно време имаше. Даже и баща ми караше шкодичките със задни/само/ регенерат.
Сваляше оригиналните Барум и си ги пазеше за предни.
Нямаше гуми тогава. Само Вида и някакви Г. Димитров.
Не вярвам вече някой да прави регенерат. При такова изобилие от гуми.
Едно време имаше. Даже и баща ми караше шкодичките със задни/само/ регенерат.
Сваляше оригиналните Барум и си ги пазеше за предни.
Нямаше гуми тогава. Само Вида и някакви Г. Димитров.
-
mischoka
Малко да ъпдейтна темата с последните леки промени по колата.
Отдавна мислех за сваляне на колата, обаче ме беше страх от айбаха, да не стане мека, затова реших да са пружини от РС и така най после изпаднах хубави на 10000 км свалени от бензинова РС 2012 год. Не свалиха колата много, обаче стана много по устойчива. Вози и по твърдо сега, надявам се да поулегнат, защото са все пак и нови. Смених оригиналното радио с навигацията на колегата Симичоил, застана много хубаво, имах големи съмнения че ще ми хареса, обаче ми харесва и ще я оставя. Смених топката на скоростния лост с кожена от Супершкода, много хубаво застана. Направих и една грешка. Сложихме ксенон на късите афтърмаркет от хубавия уж. Сложихме го в фара да не режем капачката обаче изгоря единия след седмици, махнах го и никога повече не бих се занимавал с такива глупости, даже го подарих на моя приятел и майстор който го сложи да прави каквото иска с него, да не го вижда само.
Отдавна мислех за сваляне на колата, обаче ме беше страх от айбаха, да не стане мека, затова реших да са пружини от РС и така най после изпаднах хубави на 10000 км свалени от бензинова РС 2012 год. Не свалиха колата много, обаче стана много по устойчива. Вози и по твърдо сега, надявам се да поулегнат, защото са все пак и нови. Смених оригиналното радио с навигацията на колегата Симичоил, застана много хубаво, имах големи съмнения че ще ми хареса, обаче ми харесва и ще я оставя. Смених топката на скоростния лост с кожена от Супершкода, много хубаво застана. Направих и една грешка. Сложихме ксенон на късите афтърмаркет от хубавия уж. Сложихме го в фара да не режем капачката обаче изгоря единия след седмици, махнах го и никога повече не бих се занимавал с такива глупости, даже го подарих на моя приятел и майстор който го сложи да прави каквото иска с него, да не го вижда само.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Браво колега, много безаварийно километри с шкодата.
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Мишо,Вентото върви ли още?
-
mischoka
Опитвам се да го махна от една година вече, върви си иначе кара се всеки ден в Лом.
-
slug
Може би нов член .
Миналата седмица се спрях на 4 ри коли Skoda Octavia III 2.0 TDI Ambition 110kw,2013г.около 150 000km,2pa Skoda Octavia Combi TDI 2.0/103 kw Ambition нa 122500 km,3тa Skoda Octavia Laurin Klement 2.0 TDI 4x4 и 4та Skoda Octavia 2.0 TDi Elegance, Xenon,2013 г.нa 245 530 km.
Коли в различни авто къщи,с уговорка утре в понеделник на 10.12.2018 да ги видя.Регристрация само с емейл и GSM.
p.s
Реших да изпреваря събитията ,вчера ги посетих на място.
Първите 3 ,продадени
Остана последната,вчера на тъмно я капарирах,днеска на светло с приятел я огледахме .
Утре ще ходя с монтера,да я чуе,какви проблеми по двигателя има.
Ако има.
Моля и за вашето мнение за тез км 245 530 km.
Днеска като я запалиха от ауспуха не изкочи дим при 4 градуса.
Миналата седмица се спрях на 4 ри коли Skoda Octavia III 2.0 TDI Ambition 110kw,2013г.около 150 000km,2pa Skoda Octavia Combi TDI 2.0/103 kw Ambition нa 122500 km,3тa Skoda Octavia Laurin Klement 2.0 TDI 4x4 и 4та Skoda Octavia 2.0 TDi Elegance, Xenon,2013 г.нa 245 530 km.
Коли в различни авто къщи,с уговорка утре в понеделник на 10.12.2018 да ги видя.Регристрация само с емейл и GSM.
p.s
Реших да изпреваря събитията ,вчера ги посетих на място.
Първите 3 ,продадени
Остана последната,вчера на тъмно я капарирах,днеска на светло с приятел я огледахме .
Утре ще ходя с монтера,да я чуе,какви проблеми по двигателя има.
Ако има.
Моля и за вашето мнение за тез км 245 530 km.
Днеска като я запалиха от ауспуха не изкочи дим при 4 градуса.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Не чакай от ауспуха да излезе дим,защото е с ДПФ ,който надявам се не е премахнат.Ако е гледана ,както трябва колата въпросният пробег,не е чак толкова голям проблем,ако е наистина реалния.То не е лошо и да я вържете и да я "чуете и огледате" с VCDS-a.Приготви се също и да си обслужиш двойното задвижване и DSG-то(предполагам ,че е автоматик).
Dieselgate Team member
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
zar, Зарка 4тата не е 4х4, а колегата да си открие нова тема, че админа ще му я открие, относно колата при втора употреба си трябва и голяма доза късмет. Много зависи как е обслужвана и с какви масла е карана, хубаво е да се провери историята по рамата в Еуратек и отделно и проверка в сервиз и дано имаш късмет.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
skauta, Оппс ,вярно бе
Пак съм чел "между" редовете
Благодаря за корекцията,Ивак!
Dieselgate Team member