Та има някаква надежда, че при тези цени, хората са го измислили и ще е както трябва измиването.
Автомивка "Blue Point"
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Автомивка "Blue Point"
pepi, Пепи, не на всеки му е кеф и го е грижа да си измие сам колата. В този случай трябва да има качествена услуга за която така или иначе си ПЛАЩАШ! За съжаление автомивките не са собственост на хора, които желаят качество на предлаганата услуга. Много често дори да имат желание, едва ли намират персонал, за да извърши процедурата по измиване както трябва. Като добавим и нужното екстра време, специални препарати, отделни чисти кърпи и т.н., мисията е почти невъзможна
Та има някаква надежда, че при тези цени, хората са го измислили и ще е както трябва измиването.
TSI Team
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Автомивка "Blue Point"
Точно колони не съм гледал. Какво имаш предвид?Sawyer написа:Как са ти В колонките след тая мивка? Аз съм установил, че това е тестът за това как мият и, особено много, за това как подсушават
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Pijomir
Автомивка "Blue Point"
Всъщност, като че ли ме спечелиха. Спокойно можеше да ме оставят да си платя, да свият рамене и да ме изпратят по живо, по здраво. Но шефчето пое инициатива(той се занимава и с фолирането и покритията) и даже искаше и парите за почистването да ми върне, но аз отказах. С такова отношение, смятам, се печели клиентела.Sawyer написа: В интерес на истината, за тази мивка отзивите са изключително добри и ще качам с интерес Pijomir да сподели как е в действителност
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Автомивка "Blue Point"
Днес минах през автомивката, тази на Каблешков беше претъпкана и ме пратиха на околовръсното.
Доволен съм!
Момчето търка колата два часа и тъй като ме мързи да я мия редовно реших да се поглезя с една вакса. Е останах още по - доволен!
Снимките са от гаража, това чакане ме изнерви и забравих да го снимам, но на слънце ефекта д поразителен.
http://media.snimka.bg/s1/6163/038571036-big.jpg?r=0

Доволен съм!
Момчето търка колата два часа и тъй като ме мързи да я мия редовно реших да се поглезя с една вакса. Е останах още по - доволен!
Снимките са от гаража, това чакане ме изнерви и забравих да го снимам, но на слънце ефекта д поразителен.
http://media.snimka.bg/s1/6163/038571036-big.jpg?r=0

- Sawyer
- Гараж: ///
Автомивка "Blue Point"
Топ мивката, Милене. Край на разнасянето на кофи, препарати и търсенето на 2-3 свободни часа, за да си измия колата сам. Обаждам се, записвам си час за мивката на Околовръстното и после си я гледам как свети като нова - няма деруги по лака, няма никакви поразии.
Много съм доволен от това как подхождат към работата, а цените са напълно нормални. За малко по-малко пари ще я измият и на други места, но ще изглежда все едно са я минавали с шкурка.
Много съм доволен от това как подхождат към работата, а цените са напълно нормални. За малко по-малко пари ще я измият и на други места, но ще изглежда все едно са я минавали с шкурка.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Автомивка "Blue Point"
Добри са наистина.Ама е скъпо
.Аз моята кола я мия за 30мин.+15мин.вакса и подсушаването за 6лв.Не разнасям кофи.
Мивката на кръговото на Драгалевци е перфектна.Пяната им не е агресивна,а водоструката им е една идея по силна от други които съм ползвал.За 2-та часа които ще загубя в чакане там,ще свърша нещо по полезно.
- Pijomir
Автомивка "Blue Point"
Аз пропуснах тази седмица, следващия петък преди срещата, ако има, ще мина да я измият и да сложат фольо на фаровете.
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Автомивка "Blue Point"
От Блу Пойнт на Тодор Каблешков останах много доволен.Никога,никъде не са ми мили колата толкова добре.Отне им около три часа да я направят като пуканка вън и вътре,вакси,макси,препарат за кожа.Това е първата мивка от която си тръгвам наистина удовлетворен от свършената работа.50 лв ми взеха,но не съжалявам и пак бих отишъл

- Pijomir
Автомивка "Blue Point"
ФолИото беше поставено, но тъй като се оказа, че фаровете на fl са с фабрично някакво покритие, на фаровете за мъгла не стана и не залепнаха... Другите станаха идеално.
Не знам дали това е причината, но управителят не ми взе никакви пари, въпреки че настоявах да си платя поне за тези, които се получиха. Та евалата, продължават сериозно да ме зарибяват и вече им ставам редовен клиент.
Не знам дали това е причината, но управителят не ми взе никакви пари, въпреки че настоявах да си платя поне за тези, които се получиха. Та евалата, продължават сериозно да ме зарибяват и вече им ставам редовен клиент.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Автомивка "Blue Point"
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Pijomir
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Автомивка "Blue Point"
Е,как няма да залепне????
GUNTER SERVICE

- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Автомивка "Blue Point"
Изостанал си, има специално покритие с наномити, които се грижат да не залепва нищо, било то мръсотия, мухи и разбираш ли фолиоbega4kata написа:Е,как няма да залепне????
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Автомивка "Blue Point"
GUNTER SERVICE

- Pijomir
Автомивка "Blue Point"
Ми факт е, че от едно фолио ги изрязаха, на фаровете си се залепиха, долу не щат и не щат... Не разбирам, така че оставям нещата така. Тъй или инак не ми струва нищо.