Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
hvp800 написа:Уау, нещата са сериозни ,
Всъщност кулера от голф р, с колко е по-голям от твоя, и ще има ли и турбинка от голф , за да е пълен пакета ?
Поздравления за добре свършена работа дотук
Благодаря. На външен вид са почти еднакви. Р-ския е по дебел с 6мм. и май има разлика в ламелите. Турбина за сега не съм планувал.
bega4kata написа:Защо стейч 1 първо?
Защото не бяха качили файла за стейдж 2. Естествено след като записахме 1 и си тръгнах го пратиха. Малко двойна работа стана, ама пуст мерак.
BlackPearl написа:Интейк няма !
Как да няма. ОЕМ с подобрения от Самуил. И аз вкарах малко творчество в него...Също така имам панелен Пайпъркрос и съм махнал решетката на капака. Смуче яко.
PRO написа:И на мен ми е интересно, кулера наистина ли е като октавиянския? Все очаквам на Супърба да са по-големи нещата ?
odo написа:Супер яко, честито!
Колко коня очакваш да изкара?
Ще ми се 350
А как усещаш разликата спрямо бокса?
Като гледам как всички се отказват боксовете, направо се чудя да ли да не го ремапвам направо.
Спрямо бокса не мога да кажа на 100% понеже сега имам и де-кат. А след де-ката колата доста тръгна стокова. Все едно бях ремапнал. Мисля, че са на кантар нещата. Ако искаш стейдж 2 вече си за ремап. Не си вади още акъла. Слагай спорт ката и щайна и ще видиш за какво иде реч. Аз чесно казано ако бях с 280- ка нямаше да скачам в дълбокото с ремап. Ако пак ти идва слабо знаеш- стейдж 2.
Какво се случва?
Да няма ядове,сподели?
Нали качихте стейджа.
Ако има ядове,кажи? Нали за това е форума.
Само Сами се крие тук, другите споделят ако (случайно) има ядове?