Октавия 4 - Време за доставка (от опит)

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Ivo Raykovski

Шкода Новак

Време за доставка(от опит)

Мнение от Ivo Raykovski »

Дай боже! Чакам го моя Камик вече месец.
MapTuH_5F

Шкода Новак

Мнение от MapTuH_5F »

Точно два месеца стават вече за мен 🥲 Дано са на често тия автовози.
Аватар
acronym

Шкода Новак

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 110hp

Мнение от acronym »

Тоя графитения Камик върху кабината прилича на моя. [smilie=sarcastic.gif]
geri_pisi

Шкода Новак

Мнение от geri_pisi »

Добри новини и от нас. Нашият мечок е произведен, сега ще чакаме да ни го докарат до България.
Аватар
gencho01

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 4, 1.5 TSI 6M Combi; VW Golf mk3 GT 1.6

Мнение от gencho01 »

Извинете ме за странният въпрос, но Октавия 4 Едишън комби идва ли си с резервна гума, крик, ключ и кука по подразбиране, понеже конкретно резервната гума може да се добави в конфигуратор на стойност 0 лв., а и като оборудване го има още в най-ниското, а всяко горно ниво трупа върху предното.
Въпроса ми е провокиран, че гледах няколко ревюта, в които няма гума, а на нейното място има една стиропорена форма с отделения за нещо. Модела от ревюто беше стайл с TDI, което означава, че не е хибрид или с втечнен газ.
В първия работен ден мисля да се чуя с дилъра, ако нямам предвидена да ми предвидят, че да не поръчвам после, но цяла неделя ще има да ме човърка тази мисъл, затова се допитвам до Вас [smilie=pleasantry.gif]
Аватар
pdimanov

Škoda Фен²

Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG

Мнение от pdimanov »

@gencho01 На баща ми едишън комбито дойде с 16-цолова резервна гума, ковто си е пълен размер, а не патерица. Не съм сигурен за комплекта с крика и ключа, но мисля, че имаше.
Аватар
Драгомир

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М

Мнение от Драгомир »

Моята кола е с патерица. Аз имам Кантон, може и това да е причината.
kivvi

Шкода Новак

Мнение от kivvi »

Моята дойде с резервна гума и крик
MapTuH_5F

Шкода Новак

Мнение от MapTuH_5F »

Моя Scout, който още чакам, има "Space-saving spare wheel"
BachiKIKI

Шкода Новак

Мнение от BachiKIKI »

И моята е с пълноразмерна гума. Ходихме до Лефкада 1300км и колата е супер. 1,5 mhev се представи супер върви си прекрасно за магистрално каране е топ. Разход даде 5.6 на отиване 6,3 на връщане. Спирачките са ми малко странни особено когато трябва да спреш от 30/40 до нула, но си мисля че е заради coastinga защото на S спира пердектно. Има разни поскръцвания които ме дразнят сега ще търся от къде точно идват.
Аватар
pdimanov

Škoda Фен²

Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG

Мнение от pdimanov »

BachiKIKI написа: 28.05.2023, 20:58:39 Спирачките са ми малко странни особено когато трябва да спреш от 30/40 до нула, но си мисля че е заради coastinga
Точно от него е. И на мен ми беше странно, защото трябваше да натискам спирачката повече от обикновеното. Заради това в града си карах на S, а на извънградско, където coasting-а си е практичен, с D. Друг плюс на S в града е, че си на по-ниска скорост и е по-лесно да се престрояваш в нужда.
grnka

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 1.5 TSI MhEV 2023

Мнение от grnka »

Живея в Кипър. Поръчах от тукашния дилър Шкода Октавия казаха ми че има автомобил наличен с вин номер и т.н. Бил на някое пристанище и чакал кораб. Знам името на кораба и го следя в vesselfinder как обикаля Средиземноморието и все не идва насам. Въпросът е: от кое пристанище се товарят?
MapTuH_5F

Шкода Новак

Мнение от MapTuH_5F »

Последно дилърът ми каза "логистичнивт кръг се променя". Изглежда ги транспортират до където и с каквото могат в даден момент - влак, кораб, автовоз.
ИзтрЪпнал

Škoda Фен²

Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23

Мнение от ИзтрЪпнал »

О4 се сглобяват в Млада Болеслав. Иначе ВАГ групата имат завод около Братислава, колко му е да ги товарят оттам, след това по Дунав и света. Но последното е непотвърдена информация.
mapto

Шкода Новак

Мнение от mapto »

Само искам да потвърдя, ЕТ какво дъно на дъната са.

Благодарение на снимка на колега от преди няколко страници, успях да различа моята О4, която пристигна на някакъв автовоз около 15.05(след като беше произведена на 01.03) Обадих се лично на дилъра, който беше в отпуска и го попитах дали наистина е моята. Слава Богу оказа се, че да. Тъй като ми е през фирмата, изчаках на следващия ден договора. Попълних и платих като поп за по-малко от 48(след като му свърши отпуската) От тогава, до днес, чакаме да я регистрират. Нямало вече индивидуални регистрации, чакали катаджията да иде да ги регистрира, в групата била и тн и тн. Наистина съжалявам че се захванах с толкова прост дилър като ЕТ. Говоря за цялостнаха им схема. Дано поне колата да си струва.

П.с днес дилъра почти ми се развика когато му казах че ме изнервят с това чакане вече. И ще се решава тепърва как ще я докарат до Пловдив или аз ще си я взема сам от СФ. Велики тъпаци.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”