Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
noby_007 написа:Аз вече съм разочарован от НЕманевреността на колата!
Аз да споделя за маневреността. Octavia-та я нареждам наравно с BMW E60. И с двете излизам директно от подземния гараж (тесен, под прав ъгъл). Сравнявам ги с Mondeo 2010 г., Optima 2016 г. и Corolla 2017 г. И с трите ми бяха нужни няколко маневри. Kia-та е най зле - дълга и не завива.
Така върви тенденцията при Хавтомобилостроенето(баси дългата дума )няма как.Бъдеще,както се казва.Като с телефоните.Харесва,не харесва всичко е с тъч скрийн.
Да, за съжаление са константа така да се каже. Не са ги вмъкнали и тях в таблото, да може да си ги сменяш като дизайн или да ги махаш/слагаш. До някъде е резонно, но можеше и по-добре да се справят. А изобразяваните неща на тях не са малки хич!
Пре спокойно можеше да сложат (не му помня името) джаджата която прожектира на предния прозорец. Никакъв смисъл не виждам, навигацията да ти е на медията и на таблото. То па за България... мноо ти трябва, да не говорим, че в нормалните страни, трябва да си малоумен да не се оправиш за където си тръгнал, като всичко ти е подредено.