Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Драгомир написа: 16.05.2023, 00:35:35@BachiKIKI Моите бяха много напомпени и след спадане возията се подобри.
На колко ги направи? Според етикета на капачето за горивото ли? Че и аз от много време се каня да ходя да ги проверя... 2.6 и 2.8 на задните ако помня правилно?
Направо се чудя какви са тези високи налягания. В момента карам Хонда ЦРВ първа генерация и налягането на гумите изрично вписано и на лепенката на шофьорската врата, и в упътването е 1.8/1.9 - предни/задни.
Защо сега е необходимо да се кара с такова високо нялягане - някой може ли да ми обясни причината и какво се е променило от преди 20 години да речем.
Малеере, верно са изтрещели с тея еко изисквания. И дори вече няма специфичните размери с които излиза даден модел/модификация, а само цолажа...
Ето за справка с О2 RS с бензинов и дизелов двигател:
istoyanov написа: 16.05.2023, 10:21:06
Нямат ли някакъв чеклист при получаване/предаване на автомобил ? Ужас.
ПП: а ти помисли, че са ти дали GT2 RS
Явно е била лимитед едишън еуратек подготвена за нюрбургринг.
zloQQ написа: 16.05.2023, 10:28:47BachiKIKI, тази кола заслужава тема и оредставяне с фотосесия! Близо 2 бременности да чакаш...и накрая така да ти я предадат - без думи остава човек.
Безаварийно шофиране и само положителни емоции от тук нататък
Чак две бременности не, само една и 3 месеца. По натам ще пусна една тема.
BachiKIKI написа: 16.05.2023, 00:02:39
И аз получих звяра днес, след 12 месеца. Всичко е супер, но колата вози изключително твърдо, с резки и силни удари в окачването дпри при най малките неравности. При дупка ударът е като с кирка. Погледнах амортисьорите и изненада транспортните блокчета си седят на пружините....ще ходя утре да си ги свалят. Хубавото е че ги хванах овреме че ми предстоеше пътуване до лефкада и кой знае какво щеше да стане за 1300 км. Как е възможна подобна простотия не ми го побира акъла!
Според мен това си е достатъчно основание за гражданско дело - тази некомпетентност е застрашила живота и здравето ви, не само окачването на безценната Шкода.
ang909 написа: 15.05.2023, 22:32:51
Моето дълго чакане най-накрая приключи. Миналата седмица. Поръчана 12.11.2021г. произведена 10 седмица, дойде на 26.04 и на 10.05 най-накрая я получих, година и половина по-късно. Успех на всички чакащи.
Юхууу!! Вече са взели да доставят и автоматиците майлд хибрид! Искам и аз моята си моя!
Поръчана 26.10.21г mhev Edition автомат и от скапаната кола няма и следа все още. Дилърът се гърчи всеки път по телефона, а управителят се моли за търпение. Не мога да разбера само дали причината е това че цената колата е 13 000 хил. нагоре от тогава до днес или някаква друга мизерия. Неадекватна фирма с неадекватни доставки.
Като се реших да купувам нов автомобил и проучих, че сроковете са около 3 месеца бях много шокиран, как така цели 3 месеца ще си чакам автомобила. Абсурд..
Сега като гледам какво е положението - направо тия 3 месеца ми се виждат едно нищо..
Yusko написа: 18.05.2023, 10:29:00
Поръчана 26.10.21г mhev Edition автомат и от скапаната кола няма и следа все още. Дилърът се гърчи всеки път по телефона, а управителят се моли за търпение. Не мога да разбера само дали причината е това че цената колата е 13 000 хил. нагоре от тогава до днес или някаква друга мизерия. Неадекватна фирма с неадекватни доставки.
Цената е. Изведнъж много хора се отказаха и се появиха налични автомобили на сайта.
maiden написа: 18.05.2023, 15:36:11
Yusko написа: ↑18.05.2023, 10:29:00
Цената е. Изведнъж много хора се отказаха и се появиха налични автомобили на сайта.
И аз си го мислех това с цената, но след 16 месеца чакане си получих колата. Е вярно не беше с 13 000лв по-скъпа (може би с около 3-4хил), но все пак...
Защо не отидеш в шоуруума и не ги попиташ директно дали това е причината и дали изобщо ще ти я доставят?