Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
BlackPearl написа: 28.03.2025, 15:14:52
ФФтопик е, тя темата отдавна направи завой, ще затрия до 2 - 3 дни спамерските мнения.
Защо ще триеш то тука е много интересно. Все пак ни се представят и демонстрират най-новите технологии. Къде другаде ще имаш възможност да ги видиш.
Аз поне много се забавлявам.
BlackPearl написа: 28.03.2025, 15:14:52
ФФтопик е, тя темата отдавна направи завой, ще затрия до 2 - 3 дни спамерските мнения.
Защо ще триеш то тука е много интересно. Все пак ни се представят и демонстрират най-новите технологии. Къде другаде ще имаш възможност да ги видиш.
Аз поне много се забавлявам.
Мисля че темата е за забавление мноооого отдавна.
И иначе от къде ще знаеш как да сготвиш стека
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
xektop написа: 28.03.2025, 15:55:55
Каква е средната скорост на този разход ?!
Не я погледнах. Маршрута е от едно село преди Търново до околовръстното на София. Преди магистралата карах с трафика 80-90 км/ч, а на магистралата с 95-100 км/ч.
До преди да се кача на магистралата беше 4.2/100, а след Витиня остана на 4.4/100
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
bega4kata написа: 28.03.2025, 09:17:27
Бавареца какво вика по въпроса? Или и той е като на Маджето Форда с полвинчатия двигател,може само да си пуска фаровете като стане тъмно и до там с интелекта
Кво да вика?
Къде ще сравняваме неква убита 3-ка с твоя бъкан секстри премиум.Разликата е от небето до луната.
Единствения интелект в тая кола е водача.