- Последователно изписване на грешка и изключване на асистент. Стана няколко пъти в студено време, като първия път мисля, че се изключиха всички асистенти, в другите случаи се изключваха по няколко (2-3, свързани с парктроник или камера на предно стъкло). След рестарт се оправяха.
- Самоволно обаждане към сервиз. Случи се само веднъж, в топло и хубаво време. Просто упорито набираше сервиз, аз прекъсвах, накрая блокира и остана да свети ключа. С гасене на двигателя и запалване се оправи, но ми направи впечатление, че цялата конзола беше блокирала - не можех да активирам нито щората на панорамния люк, нито самия люк. Блокирането на конзолата го бях регистрирал и друг път.
- няколко пъти ми натиска спирачка, за да предотврати прегазване на пешеходец. Първия път ме хвана неподготвен, точно бях потеглил, не бях си сложил колана и даже се шибнах във волана
- последното е темпоматът в режим да се съобразява с пътните знаци - както вече колеги писаха, четенето на пътни знаци и съобразяването с тях работи ужасно в нашата действителност. Побелях, докато открия как са именували опцията в менюто - беше нещо като Предварително прочитане на пътни знаци?!? Точно започвах изпреварване на ТИР на магистралата, прочете едно 40 в началото на отбивка и в следващия момент наби спирачките. Човекът, който започна изпреварване след мен смени 3 бои на лицето, преди да успея да ускоря, за да канселирам спирането.