D Bros Automotivе-Може би първият недоволен.

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

peyopetrishki написа: 28.01.2022, 21:01:58 Нали виждаш, че са отговорили когато са имали повече време, или не четеш?

Не се търси оправдание, просто не се сравняват съпоставими услуги, а така се правят грешни изводи.

Аз обясних, как стоят нещата от бизнес гледна точка. Който има капацитет е разбрал, който не е, здраве да е.
Не са отговорили като има повече време, а след ново запитване за какво взимат по-високи цени от официалният сервиз. Ти май не четеш или четеш както ти е изгодно.
Много ясно, че не са съпоставими услуги. Да се сравнява официалният сервиз с гаража на Цецо е някакво безумие и може да хрумне само на фенове.
Каква бизнес гледна точка? Може да си обяснил как не трябва да се случват нещата от бизнес гледна точка.
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Мнение от Audirulzz »

Cuki9224 написа: 28.01.2022, 20:55:07
Audirulzz написа: 14.05.2021, 16:06:38 П.С от чисто любопитство,кой в БГ мислиш,че може да предложи по добър софт от Рево/Апр/ТВС
Аз смятам, че работата на O.E Motorsport Горна Оряховица не е по лоша от Рево-то за цена до 1000лв за ремап на ДВГ+ДСГ(2.0 тди) индивидуално за автомобила + замерване на дино преди и след ремапа.
Но тук и маркетинга си оказва много голямо влияние. наздраве
За дизел може и да си прав,но не мисля така аз
За ТСИ-тата пък хич не си
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Човек може да е много добър механик, но да не става за мениджър. Тогава си назначаваш мениджър и не се опитваш да си "Похлупак на всичко". В резултат почваш да изпускаш нещата на всички фронтове.
Всеки има избор да прецени най-добрият вариант за своята кола. Аз лично съм направил избор за себе си на база лична преценка и той изключва ЕЖК и фенски (форумни) пристрастия.
@ЦецоNOL, аз пак се чудя защо ти имаш време да си говорите с Цецо по телефона и да пишеш от негово име, а той е толкоз "зает", че няма време да драсне 2 реда тук или да напише един любезен мейл отговор.
И не ми обяснявайте за акции и цени на части на Еуратек. Има си сайт в който 24/7 се проверяват цените.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

lybrator написа: 28.01.2022, 18:52:03
dimibo написа: 28.01.2022, 18:18:34
lybrator написа: 27.01.2022, 16:33:06 Честно казано не виждам с какво ДБрос ще ме привлекат като клиент. Да не говорим, че за да ида до техния сервиз, трябва после да се прибера с 25лв такси
И това с какво по-точно е в недоволство от ДБрос??
Като въобще не си влизал за обслужване при тях???

И аз мога да ти отвия един болт за 50 стотинки, но мога да го отвия и за 200 лв.

Цената не може да е определяща за доволен/недоволен!
Недоволството ми идва не от цената, а от факта, че не ми отговориха какво точно ще сменят освен разбира се самото масло, т.е. по тоя начин аз отде да знам О-пръстените и пробката ще сменят ли например; не знам и реално какво масло ще налеят, ОЕМ или не. Просто ми казаха една сума с ДДС и толкова, мисля, че не е много коректно предвид, че аз можеше да съм човек, който бъкел няма от автомобили и реално в края на процедурата да не знам изобщо какво е направено и какво не.
Ясно, ударили са те по егото необръщайки ти заслуженото внимание на запитване от неизвестен за тях човек, и сега трябва да се подскочи високо.

Като ще се прикачват скриншоти, може ли да се прикачи и майла от запитването, но без корекции?
Günter Stg 1
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

... на кой мейл пишете на Е.Т. за оферти за труд и части...колкото пъти да съм писал любезно отиват в коша. Обръщат ми внимание само като си занеса натурата на място.
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

dimibo написа: 28.01.2022, 21:50:24 Ясно, ударили са те по егото необръщайки ти заслуженото внимание на запитване от неизвестен за тях човек, и сега трябва да се подскочи високо.

Като ще се прикачват скриншоти, може ли да се прикачи и майла от запитването, но без корекции?
Т.е. за да ти обърнат внимание трябва да си известен човек? Ако не си ходил преди не си клиент за тях? Имат само отбрана клиентела?
Каква ти е тезата?
Всеки клиент е клиент, доста е просто.
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

JORDITO написа: 28.01.2022, 21:41:19 аз пак се чудя защо
Аз нищо не обяснявам.
Всеки си преценя финансите.
Идеята, преди Господина на прикачи и двете оферти е ясна.
Който съм пратил при Ванката в ЕТ Бургас , цените винаги са били 🔝🔝🔝.
Скоро майстор ми даде 200лв цена за смяна на пълен сет дискове и накладки с мои части за Супърб 2020.
Няма да казвам Ванката каква цена обади , че е смешно направо - 120лв.
Излезнаха и някакви други неща - Ванката каза - каквото съм обявил първо - това е.
Пратил съм линк на Цецо с темата.
Ако иска да казва нещо, ако не иска , негова воля.
Вижда се разликата в труда , че е огромна.
Акции не съм коментирал🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Гараж: Сеат Толедо 1.8 20 V

Мнение от Ивайло Димов »

Клиента не винаги е прав .Човек винаги трябва да се поставя в положението на другата страна .Познавам двама майстори ,които през работния ден не си вдигат телефона ...."Аз ще работя или ще се обяснявам ,ако вдигам на всеки и давам становища за ремонти,части и цени кога ще си свърша работата" Караш колата на място ,ако не може на собствен ход с пътна помощ .Ако искаш ,тва е положението.
От всеки дефект-ефект
Аватар
DoH_KuXoT

Škoda Ентусиаст

Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp

Мнение от DoH_KuXoT »

Аз пуснах преди много време запитване за рево на моя пасат, отговор не получих.
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Мнение от Ивайло Димов »

Мълчалив отказ може би .....Или си трябва ходене на място .
От всеки дефект-ефект
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

shpeki написа: 28.01.2022, 21:59:00 Т.е. за да ти обърнат внимание трябва да си известен човек? Ако не си ходил преди не си клиент за тях? Имат само отбрана клиентела?
Каква ти е тезата?
Всеки клиент е клиент, доста е просто.
Неее, не, не.
Клиент или потенциален клиент.
И по-горе се каза, като неможеш да излезеш от механика в теб си назначаваш мениджър.
Но за да си недоволен от сервиза първо не трябва ли да си станал клиент?
На база анонимна кореспонденция си само потенциален клиент.
Сега ако не смятат запитванията по майла за сериозни то си е за тяхна сметка, но това не значи, че човек ще получи лоша услуга, просто губи потенциален клиент, а потенциалния клиент ако е сериозен ги подминава като крайпътен камък и приключва.

И на мен някой като не ми обърне внимание на запитване по майл има още поне 5-10 които ще ми обърнат, но няма да го направя всеобщо достояние само защото не са ми отговорили или са ми отговорили по начин, който не ми харесва.
Нямам комплекси за избиване.
Günter Stg 1
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

Хубаво е да има положителни и отрицателни мнения, колкото повече информация, толкова по-добре.
Например от поста на колегата стана ясно, че не обръщат внимание на мейлите и за определена смяна на масло взимат по-скъпо от ЕТ.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Ивайло Димов написа: 28.01.2022, 22:08:47 Познавам двама майстори ,които през работния ден не си вдигат телефона ...."Аз ще работя или ще се обяснявам ,ако вдигам на всеки и давам становища за ремонти,части и цени кога ще си свърша работата" Караш колата на място ,ако не може на собствен ход с пътна помощ .Ако искаш ,тва е положението.
[smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
E нормално, те са в МНОГО бялата икономика явно! Сигурно си драскат и на лисчета и фактура е трудна дума.
Щото, аз познавам и майстор, дето си пуска апарата в 16ч. следобед, малко да е включен поне, че 17ч. затварят! [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Мнение от Ивайло Димов »

Гаражни майстори [smilie=sarcastic.gif] ,Сиви чак черни но пък винаги са страшно заети.Днес ходих при единия на разходка ....ми 5 коли го чакаха .Не знам как става .....един човек.. рядко с помощник и са заринати с работа .Преди 2 месеца си записвах час за смяна на радиатор на парно и облепяне на клапи ,обади ми се точно 3 седмици след първото ходене .Така са ,но пък работата беше свършена педантично без счупени,надраскани или очукани детайли по интериора.
От всеки дефект-ефект
Ивайло Димов

Škoda Фен²

Мнение от Ивайло Димов »

Явно автопарка ни над 50 % е на командно дишане ,с толкова заети сервизи ,гаражи .Чудно ми е някога във времето и пространството когато всички ще се електрифицирани кво ще стане с таз гилдия....
Последно промяна от Ивайло Димов на 28.01.2022, 22:53:07, променено общо 1 път.
От всеки дефект-ефект
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”