Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
meneldor написа: 20.10.2020, 22:49:04
Ами аз се опитах и на старо да намеря О3 бензина ама няма
имаше една на колегата @redalex и само още една за 39 999лв съм виждал бензин читаво изглеждащ (черна беше снимана пред Еуратек Дружба) - тези пропуснал ли си ги? Аз не виждам коя друга марка ще е с подобни коне и по-добра цена. Само Рено.
Аз лично дебнах 2.0 190ТСИ 190кс, но само с 4*4 и ДСГ е пуснат, което засега съм пас.
meneldor написа: 20.10.2020, 22:49:04
Ами аз се опитах и на старо да намеря О3 бензина ама няма А за 2.0 тси в О4 знае ли се вече нещо? Различен ли е от предишния?
Аз ли грешно съм разбрал или си търсил 3-ката бензин?
Здравейте! Понеже вече стана няколко месеца си търся кола, почти съм го решил това да е колата. Моята конфигурация излезе около 67к и се чудя дали не изпускам някоя "важна" екстра с вашите конфигурации за 76к+ Какво бихте посъветвали да добавя?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аз лично си хващам листите и с маркера си почвам да отбелязвам по листа и накрая си смятам.
Долу-горе, след отстъпката от 5к. си идва около 68 с всичко необходимо.