Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Rangel написа: 22.10.2019, 12:52:13
Реално според мен колата ги регулира в движение
В движение би трябвало само да ги вдига, с увеличаване на скоростта. Нали имаше такава опция?
В крайна сметка, защо ледовете не могат да се регулират от врътките, както ксеноните? Или можеха, ама не съвсем...
redalex написа: 21.10.2019, 16:56:28
Т.е. приемаме, че излизат от завода с куци настройки.
Абсолютно вярно е това. Много забити са заводските фарове.
Аз не знам какво от всичките неща, които правих по колата, доведе до вдигането им, но сега е супер.
Реално нямам почти никаква разлика между къси и дълги. Така хубаво ми светят фаровете. Перфектно виждам, като ден е.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Да, поредния хал хаберник
Дано не съм аз да съм му ги регулирал-да ме е карал да ги вдигам
Интересно пък как така не ви пука за отсрещните, че ги заслепявате. На мен ми е неудобно дори, като виждам, че им светя в очите Но надявам се, не са ви чак толкова вдигнати
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 23.10.2019, 07:38:22
Да, поредния хал хаберник
Дано не съм аз да съм му ги регулирал-да ме е карал да ги вдигам
Интересно пък как така не ви пука за отсрещните, че ги заслепявате.
Нищо не си регулирал.
Въобще от как съм я взел от Еуратек преди 5 години, не е пипано нищо по фаровете, освен оледяването на мигличките - габарити и оледяването на предните мигачи къде ги направихте с Васко.
Никой не се е оплакал, че го заслепявам.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Снощи тествах в движение, леко импровизирано, но смятам че се зачита. Изпробвах диапазона от 0 до 70 км/ч , карайки зад един Супърб ФЛ. (да ме извинява колегата, ако чете тук). Светлинният сноп НЕ се издигна над регистрационния номер.
Ще има продължение, когато излезна на междуградски или по магистралата.
EDIT: Да внеса малко уточнение, Супърба беше някакъв по-обикновен, нямаше 4х4, леко скоклест отзад, но с готините стопове. Най-вероятно някой Edition.
igeorgiev82 написа: 23.10.2019, 07:11:15
kalata, още един,къде стреля прилепите нали
Хич не ме интересува кой какво стреля. Колите са си ваши. Обаче, никой не може да ме убеди, че било нормално като се засилиш извънградско/магистрала фаровете да се свалят автоматично, а пък градско да стоят вдигнати и да вадят очите на останалите.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Според мен със скоростта не трябва да мърдат фаровете, нагоре или надолу.
Само когато се натовари колата и клекне задницата трябва да свалят надолу за да изравни осветеното пространство и да не заслепява отсрещния.