ADAC тестове и други. Michelin Premacy 4 са гумите.
Peugeot
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Mokrox
Peugeot
Спокойното, сус, аман!Alvin_iv написа: 24.07.2021, 16:29:47 Ако и при Сузуки Витара не скърца пластмасата, то явно Шкода е най зле в това отношение от бюджетните марки и няма какво да се заблуждавам?
В момента това ми е личната кола - на 14000 км. е и искам да успокоя всички, че ИМА поскърцвания при усукване и като се понагреят пластмасите най-вече. За сметка на това панорамата не се чува грам.
По темата: за мен Пежо са много интересна марка, която има отявлена цикличност на дизайна. Едно поколение е пълен леш, следващото избухва и така редуват.
Сега ми харесват.
За моторизацията нямам мнение.
Единственото ми лично впечатление е от едно 307, може би 2006-та, тогава новичко, което вървеше доста прилично, но имаше готин проблем с електрониката при който като се напече капака нещо се шашкаше и безпричинно вдигаше оборотите до 4000 на неутрална - може да е бил френски спортен режим, не знам...
- meneldor
- Гараж: Tesla Y 2025 Premium - Dual Motor, Long Range
Honda Pilot Touring AWD 2017
Peugeot
Аз имам лош спомен от служебно пежо 307 2008г. Имаше дефект, при който някакъв кабел минава не където трябва и се пали. Върнахме го да оправят проблема. След известно време се самозапали и изгоря на паркинга ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Peugeot
Ами очевидно си сбъркал приоритетите си. За тези пари имаш или голяма, удобна, бърза и леко шумна кола, като Шкода, или сбръчкано, тясно, мудно, но пък тихо подобие на кола, като ПИжо
За двойно повече пари може да имаш двете едновременно
И наистина ли ти дреме, какво казват или мислят навлеците, които инцидентно повозваш в колата си? При мен, ако не повръщат, значи возенето е било екстра и никой не си е и помислял да коментира, дори с поглед
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Peugeot
Абеееее, при мен паразитни шумове почти няма. Или поне са достатъчно редки, за да се заигравам с тях.
Това, което предизвика разговора мисля е различно... пример:
карам аз миналата седмица със 170-180 по магистралата към морето. Децата гледат Бебе Бос на един таблет отзад, а аз от време на време - лафче с жената, без музика разбира се. И тъкмо преди Пловдив усещам, че нещо таблета позаглъхна. Там има една отсечка с яко грапав асфалт.... просто стана рязко НЕкомфортно иииии понамалих .... до към 130-140, за да е поносимо.
Това за мен е ситуацията, в която има много какво да се желае. Не знам как е при конкурентни автомобили, но и Captur-a стана рязко по-шумен с 18-ки лятото...
Това, което предизвика разговора мисля е различно... пример:
карам аз миналата седмица със 170-180 по магистралата към морето. Децата гледат Бебе Бос на един таблет отзад, а аз от време на време - лафче с жената, без музика разбира се. И тъкмо преди Пловдив усещам, че нещо таблета позаглъхна. Там има една отсечка с яко грапав асфалт.... просто стана рязко НЕкомфортно иииии понамалих .... до към 130-140, за да е поносимо.
Това за мен е ситуацията, в която има много какво да се желае. Не знам как е при конкурентни автомобили, но и Captur-a стана рязко по-шумен с 18-ки лятото...
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Peugeot
Ценовата листа на новата 308ца. Цялото инфо като параметри на двг, окачване, хибриди/батерии, опции, оборудване, размери и тн е на едно място:
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/29/3 ... 804293.pdf
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/29/3 ... 804293.pdf
-
kograman
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Peugeot
Тъкмо щях да питам с най-големия двигател 1.3, 90 коня ли е.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Peugeot
Може би 2.0 със 180 коня ще е приятна за каране, но тук нещата се случват доста бавно
И все пак да не забравяме, че е работен кон и си върши работата
И все пак да не забравяме, че е работен кон и си върши работата
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Peugeot
За маслото нямам представа, за около 2 години се качвам днес за пръв път, отделно че и двете (едната е ръчка, другата автомат) си стоят в София и с обслужване не съм се занимавал.
Сравнение с RSката не знам дали има смисъл да правя - те нямат нищо общо (все пак 5008 е SUV), но да кажем, че Пежото вози по-меко (нормално) и шумът, който идва от гумите е по-малко (то и това е нещото, което не ми харесва в Октавията, но не ми е чак такъв проблем
)
…и все пак никога не бих си взел такова Пежо, но всеки търси различни неща в даден автомобил
@PSG, ако знаеш нещо за обслужването, сподели![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Сравнение с RSката не знам дали има смисъл да правя - те нямат нищо общо (все пак 5008 е SUV), но да кажем, че Пежото вози по-меко (нормално) и шумът, който идва от гумите е по-малко (то и това е нещото, което не ми харесва в Октавията, но не ми е чак такъв проблем
…и все пак никога не бих си взел такова Пежо, но всеки търси различни неща в даден автомобил
@PSG, ако знаеш нещо за обслужването, сподели