Застраховане и правно съдействие пред съда

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

Audirulzz написа: 05.01.2021, 10:16:45 @_v_,
На мен ми е интересно твоето мнение за Булстрад
Положително, на второ място са в класацията по общ премиен приход и така от доста години. Адекватни са при изплащане на обезщетения. С тях съм имал по-малко проблеми от колкото с другите компании.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Rangel написа: 05.01.2021, 09:54:58 Как така М5 на 1-2 години с премия 5000лв? Мен на Супърба на 2г. ми е близо 3к? Онова към момента е с пазарна цена два супърба и половина чисто нови?
Говоря малко по спомен, ако не забравя ще погледна и ще ти кажа колко беше точно.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

А, не е важно. Просто ме изненада ниската премия. Според мен не е възможно, ама ти по-добре от мен знаеш.
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Мнение от peyopetrishki »

Важно е брокера ти да е свестен, компанията няма такова значение, поне според мен. Аз от 7 години съм в Лев Инс, не съм завеждал супер много щети, но имам само един фар отказан, на две коли общо, всичко друго ми е оправено в доверени сервизи, при това на доста евтини коли.

Нито една щета не съм завел сам. Ходя в централата, брокера идва, звъни от моя телефон, сяда рисува ситуацията, вика момчетата, гледат, снимат. После ме пращат в конкретен доверен сервиз, който работи "добре". Отивам там, правят ми колата, взимат си парите от застрахователя, кихат някой кеш на брокера, че им е изпратил клиент. И така. Всички доволни.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Молихме ги Бул Инс да платят дълго, пък накрая им заведохме дело, пък взехме, че ги и осъдихме! [smilie=sarcastic.gif] [smilie=diablo.gif] [smilie=beach.gif]

Изображение
Аватар
makaveli

Škoda Ludicrous

Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна

Мнение от makaveli »

_v_ написа: 07.01.2021, 15:21:14че ги и осъдихме!

Отказали са да платят тотала от пажара ли? Виждам, че има няколко полици цитирани... предполагам е имало и застраховка върху недвижим имот?
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

makaveli написа: 07.01.2021, 15:28:30 Отказали са да платят тотала от пажара ли? Виждам, че има няколко полици цитирани... предполагам е имало и застраховка върху недвижим имот?
Платиха, ама много малко, да не кажа почти нищо. Полиците са две да-различни собственици на един комплекс.
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Бих искал да споделя малко размисли и страсти по темата с наводненията от последните дни... [smilie=pardon.gif]

Току що чух по радиото отново призив държавата да помогне на пострадалите от поройните дъждове от тези дни. Държа да подчертая и призная, че не съм запознат със законодателството в другите западни страни, но надали там всеки "чака" на държавата, така както у нас... [smilie=hunter.gif]

Горното го казвам с мисълта, че мога да засегна много хора, не това ми е целта. Разбирам и съчувствам на хората, които са пострадали материално от всяко бездствие. Но за Бога хора, научете се да бъдете малко по-предвидливи и подготвени за изненадите на живота (времето)!

Има имуществени полици, чието покритие е съвсем достатъчно да покрие основните вреди при едно наводнение - било то от придошла река, наводнение в банята и тн., като цената за това "удоволствие" може да излезе и около и под 50 лв. на годишна база! [smilie=hunter.gif]

Е тук някои ще кажат - "то ако стане нещо, те няма да ми платят нищо"! Може и така да е, но за това сме ние - да помагаме, когато трябва и с каквото можем, за да не остава в човек горчивото чувство, че за пореден път са го "прецакали в тая държава"...
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

_v_ написа: 12.01.2021, 15:03:44 Но за Бога хора, научете се да бъдете малко по-предвидливи и подготвени за изненадите на живота (времето)!
напълно подкрепям! така се случи, че се наложи да ползвам обезщетение по застраховка на селски имот (щети вследствие пожар) и на практика получих средства за всички необходими материали за ремонта плюс малко пари отгоре. е, ако бях хванал майстори да правим наново покрива, нямаше да стигнат, но се оправих с помощта на съседи и приятели.
п.п. застраховка на имота правя от 10-ина години, след като ми откраднаха всички инструменти и машини от избата и не намериха извършителите (така популярния израз "след дъжд качулка").
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

joro_kem написа: 12.01.2021, 16:15:59 напълно подкрепям! така се случи, че се наложи да ползвам обезщетение по застраховка на селски имот (щети вследствие пожар) и на практика получих средства за всички необходими материали за ремонта плюс малко пари отгоре. е, ако бях хванал майстори да правим наново покрива, нямаше да стигнат, но се оправих с помощта на съседи и приятели.
п.п. застраховка на имота правя от 10-ина години, след като ми откраднаха всички инструменти и машини от избата и не намериха извършителите (така популярния израз "след дъжд качулка").
браво браво
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Аз си застраховах апартамента посредством Васко дори за падащи части от самолет!
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Задължителна е застраховката на апартамента/къщата.
Аватар
makaveli

Škoda Ludicrous

Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна

Мнение от makaveli »

Баси... явно има значение къде и при кой застрховаш? Преди време бях пуснал към СДИ за апартамента и след известно време имах падане на мазилка от тавана на едната тераса. Дойде застраховател снима, писа и ме прати в офис да попълня заявление някакво, в което описах какво е било събитието. До тук добре но там бяха кутийки и чекваш каква е щетата и как се е стигнало до нея (и записах, че мазилката е паднала след просмукване на влага от горния етаж и последващо замръзване и тн. ) Обаче получих отказ след известно време, който се базира на това, че в периода в който е било събитието не било имало поройни дъждове и тн и тая влага нямало от къде да дойде и си ме резнаха. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Този път осъдихме успешно Лев Инс - случаят е банален - изцяло надраскана кола пред блока, но според Лев Инс това не било застрахователно събитие, не пожелаха да платят....доброволно :) [smilie=yahoo.gif]

ИзображениеИзображениеИзображение
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Мнение от peyopetrishki »

Много малко разноски са ви признали или не сте претендирали повече?
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”