KIA
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
KIA
Както КИА така и Хюндай имат вариант с "LPG" или това е газ във течна фаза без изпарител. Тези коли не са предвидени изобщо за Европейския пазар. Предлагат се главно в Корея и Азия. Тук гледам няколко автокъщи наблягат здраво на тях.
Мой комшия кара такава и твърди ,че е много добре направена и единствено имало проблеми при екстремно ниски температури и то само първите няколко минути докато позагрее работела по неравномерно. После всичко било супер. Не съм се возил но съм сигурен ,че е като шлеп возията.
Мой комшия кара такава и твърди ,че е много добре направена и единствено имало проблеми при екстремно ниски температури и то само първите няколко минути докато позагрее работела по неравномерно. После всичко било супер. Не съм се возил но съм сигурен ,че е като шлеп возията.
- EL_GRADO
- Гараж: Skoda Octavia MK3
KIA
С течна фаза би трябвало да върви повече при положение, че газта е с по-високо октаново число и изгарянето в проценти е по-голямо от това на бензина
Десен 2
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
KIA
bondo, Много е готина,за първи път виждам този Конкорд.
А от времето на Сепията повече ме кефеха KIA Clarus,даже мислех да си купувам ,но взех Шкода Фелиция тогава
А от времето на Сепията повече ме кефеха KIA Clarus,даже мислех да си купувам ,но взех Шкода Фелиция тогава
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
-
Sec8200
- Гараж: под наем
KIA
Ще го духате с бензина и вие, и няма да ни е жал щото ни ебавахте досегаStuci написа:Новият Сиид вече е с филтър за твърди частици и при бензина.
Малко като притчата за кокошката, решихте, че вас няма да ви застигне участта на другите...
Аз собственоръчно ще влизам във форума след време да пиша ... ебати спънатия бензин, с тая тапа отзад, регенерирате ли вечер и т.н.
Относно Сийда, кефи, дано не са махнали атмосферните двигатели и да ги заменят с турбо малолитражки... ще им отиде "здравината" по дяволите тогава.
п.п. купувай Стингър доде не са му набили тапата в гъза
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
KIA
Мхм,ама пак повече ще вървиТТодоров написа:Ще го духате с бензина и вие, и няма да ни е жал щото ни ебавахте досегаStuci написа:Новият Сиид вече е с филтър за твърди частици и при бензина.![]()
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)