Моята Octavia 3 FL завръщане
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- miro
igeorgiev82, следейки твоите постове се обаждах на моя търговец да го питам - потвърди ми седмица 36, после че и моята е произведена...но не и че е дошла с твоята...не знам защо така, но така или иначе скоро ще е...
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Еееее,най-после.Малко остана
,ама накрая е най-тегаво,като знаеш,че е тук пък не можеш да я караш.
- igeorgiev82
Кой ти е търговеца,ако не е тайна?Аз съм супер доволен от Николай Лазаров
- miro
Не е тайна - Любомир Иванов от ЕТ Надежда.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Няма ли случайно да наминеш около склада тия дни?miro написа:...днес късно вечерта или утре ще е в склада на ЕТ.![]()
goAPR
- Sawyer
- Гараж: ///
- miro
Да - такова е и моето впечатление. Аз пак да отбележа - не мрънкам, договорът си се спазва. Поръчах си аксесоари, за които Л.Иванов пое грижата да достави навреме и да ги получа с колата. По време на поръчката и правенето на избора получих всички отговори, които търсех - компетентно и внимателно. После обаче комуникацията се позагуби, аз питах дали е ясна седмицата на производство, дали вече не е произведена...отдавам го на прекомерна заетост...иначе е любезен и се старае да удовлетвори всички претенции...
- miro
Ами ако имам възможност...но да знам,че е тук и процедурата по регистрация е задействана ми стига....Stuci написа:Няма ли случайно да наминеш около склада тия дни?miro написа:...днес късно вечерта или утре ще е в склада на ЕТ.![]()
- miro
Днес получих потвърждение, че колата е в ЕТ.
Договорът е подписан, парите платени, остава регистрирането... сега е в централния склад, след това ще я преместят в ЕТ Надежда. Може би, тогава ще я видя преди получаването.
Договорът е подписан, парите платени, остава регистрирането... сега е в централния склад, след това ще я преместят в ЕТ Надежда. Може би, тогава ще я видя преди получаването.- Stuci
- Обратна връзка:
Айде, не остана! Другата седмица, най-късно, чакаме снимков материалmiro написа:Днес получих потвърждение, че колата е в ЕТ.Договорът е подписан, парите платени, остава регистрирането... сега е в централния склад, след това ще я преместят в ЕТ Надежда. Може би, тогава ще я видя преди получаването.
goAPR
- igeorgiev82
ЕЕЕЕ,браво.Обясниха ли защо се забави 2 седмици да пристигне?Натискай ги,до петък да я вземеш.Щом си я платил,няма какво да се мотат.
- miro
Ами обяснение не е имало - освен,че може би е произведена 36-та седмица в ден, след като вече е бил натоварен автовоз към България. Надявам се да не се мотаят!!!igeorgiev82 написа:ЕЕЕЕ,браво.Обясниха ли защо се забави 2 седмици да пристигне?Натискай ги,до петък да я вземеш.Щом си я платил,няма какво да се мотат.
- Stuci
- Обратна връзка:
- miro
Stuci написа:miro, отиваме ли следобед да я взимаме?
- miro
Ето я и моята Октавия!!! Вече си е при мен!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.