![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Дет се вика “Спи градът и селяните в него”
Второ - всеки дилър има много по-различен панел в портала от простосмъртните клиенти.
Например за моята кола няма Рево джанти в клиентския портал, обаче дилъра вади 6-7 варианта.
Така е и за всякакъв хардуер, софтуер и каквото се сетите - аз виждам за моята кола 1/1+ , а дилъра вижда 2/2+.
Трето - за абсолютно всеки софтуер на мотора хората си пишат
STAGE 1
Power Torque
Stock 333ps 325lbft
REVO Stage 1 Software from 412ps to 448ps from 355lbft to 367lbft
NOTE: Power is dependant on Fuel Quality, Performance Settings and Conditions, if you hover over the you can see power information in PS, BHP and KW
Всичко зависи от вида гориво, защото Рево продават в Европа, Азия чак и Африка, Америките.
С качеството на нашите горива ,написах го с две думи вчера - Милчо е ебати късметлията, че не е строшил мотора, че колата рязко обеднява и изпада в несвяст и ВАГ продължават здрави хардуерно мотори.
Обърнете внимание, че вече е студено, а като са давали газ на Междене в яката жега и тия коли са изпадали в несвяст.
Четвърто - тия софтове не са по 200лв като на Малкия от Студентски град, Кънчо Дизела от Кокаляне и прочее.Говорим за 5 цифрени суми , защото хората изискват хардуер.
Утре отивам да правя логове с Лукойл 100,за да изолирам Лукойл / Газпром / Шел.
Пето - това, че веднъж колата е ОК със 100 октана Шел , не значи че другата партида ще е ОК.
Знам го от вътрешен човек.
Шесто - при мен също колата след всеки стейдж не са правени логове.
Добре, че се заговорихме случайно с Тодор, че да се притесня и да ходя да меря.