VW

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

VW

Мнение от bega4kata »

Sawyer написа: 18.10.2025, 10:43:47 За Golf с 2.5 TFSI - произведат ли го, ще ме вкарат в много сериозни размисли
Аз на 90% Съм си взел.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

VW

Мнение от BlackPearl »

Взел си си ти [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif] . Няма ти подпечатат разрешителното, после ще мънкаш и мажеш, защото баш НЕ си и не ти трябва!
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

VW

Мнение от bega4kata »

Кефи ме и ще си ползвам връзките да му взема номер 3003 [smilie=beee.gif]

Вчера един Майбах 3333 видях. Мб и ртойките (някой беше питал за символика) било асоциация с З-те лъча и Звезда. Ама това после го нучих в една група [smilie=sarcastic.gif]

Файтона много лукс, но не е нещо мега. Хубав е, доста дефектира и частите са много скъпи. Колегата Митко имаше такива. Даже май му го чипосвах единия ве 8 :) Духалките на парното са готини.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

VW

Мнение от Sawyer »

Аз започнах да гледам серията на тоя човек за Phaeton заради това клипче. Преди това само бях чувал бегло колко сложни и капризни коли са

Нагледно представяне на това как да направим абсурдно сложен механизъм… за отваряне на багажника [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

VW

Мнение от BlackPearl »

Карай си там прешъса, не си вземай друго! Достатъчни са глупавите теми във форума и величаенето на този ....
Друг автомобил и варка, много ще дойде на корените, трябва и него да намрази, а Голфът е хубав.
Да не си /им го причиняване!
[smilie=sarcastic.gif]

П.С: Номерът не определя и не прави човека!
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

VW

Мнение от bega4kata »

BlackPearl написа: 18.10.2025, 11:41:27 Номерът не определя и не прави човека!
[smilie=sarcastic.gif]Изображение
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
tsb

Škoda Ентусиаст

Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.

VW

Мнение от tsb »

BlackPearl написа: 18.10.2025, 11:41:27 Номерът не определя и не прави човека!

Съвършено вярно, но пък предупреждава отдалеч...Комплексар :)
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

VW

Мнение от bega4kata »

Е, чак пък комплексар [smilie=sarcastic.gif]
Тези дето им обръщат внимание и завиждат леко вътрешно и те не знаят защо, са по скоро комплексарите :) Какво ви дразни като някой има готин номер. Аз се кефя. Има много ефектни по 7000лв.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

VW

Мнение от La Furia Roja »

Защо плащате 7000 лв за номер? Това е такса регистрация? Скоро не съм регистрирал. Последно Харлито регистрирах преди 6 години. Пак са измислили такси да ни дерат и после Тиквата и Дебелото ДПС прасе да раздават на фирмите си.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

VW

Мнение от skodko »

Специалните номера толкова струват. Като този примерно Изображение
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

VW

Мнение от bega4kata »

Аз виждам готин номер и първата ми реакция е - баси якия номер има тоя, а комплексаря, вика ебаси комплексарския номер има тоя . [smilie=sarcastic.gif]
Когато ти си си постигнал целите и мечтите, няма как да завиждаш на другите.
Винаги ще има по бързи, по богати и т.н. Радвайте се на здравето и следвайте мечтите си.
Зависта ви депресира и убива. Поставяйте си естествено реалистични мечти.
Не мога да си мечтая за замък и Бентли , имение и Ламборгини [smilie=sarcastic.gif] Наясно съм с това.
Но мога да си мечтая за CLE 53 примерно.
Зависта е лошо нещо, изяжда те от вътре и ти разваля настроението.
Исках да кажа, че нямам комплеси [smilie=sarcastic.gif] Овен че съм с мазно коремче вече lol
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

VW

Мнение от BlackPearl »

3/4ти път ако го кажеш, може 1% от тук присъстващите да ти повярва.
Хората които "нямат" комплекси- не се обесняват и не ги интересува какво мислят другите!

П.С: Стига си спамил по темата! [smilie=diablo.gif]
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

VW

Мнение от bega4kata »

[smilie=kiss3.gif] ти се дразниш на тема номера,аз за това те бъзикам.

По темата....и защо е нужна промяна.Искат нещо по-мощно хората в Америка и Европа. 320 коя вече имат някои нормани сувчета на Тойота :)
https://myve.bg/zashto-prodazhbite-na-v ... 63431.html
Спадът в продажбите в САЩ
Volkswagen of America обяви, че доставките за първото тримесечие на годината са се увеличили със 7,1 процента. Основната заслуга за това увеличение е на моделите Taos и Jetta, докато продажбите на Golf GTI и R са се сринали значително.

Изпитания за "горещите" хечбеци
Продажбите на Golf GTI и R са намаляли драстично. Моделът с предно задвижване видя спад от 21,6 процента до 1,892 коли, докато версията с AWD "R" намаля с 37,6 процента до 770 единици.

„Промяната на модела е основната причина за този спад,“ каза говорителят на Volkswagen, Марк Гилис.

Забавяне в пускането на новите модели
Докато обновените GTI и R са на разположение в Европа, моделите за САЩ не са. Към момента, 2025MY все още не може да се намери в конфигуратора. Преход към нов модел често води до забавяне в продажбите по време на промяната.

Volkswagen премахна ръчната скоростна кутия от 2025 GTI и R моделите, което може да повлияе на продажбите. В САЩ, ентусиастите предпочитаха трите педала, като продажбите на ръчния GTI нараснаха от 38 до 41 процента през 2024 г.

Влияние на европейския пазар
Интересно е, че Golf все още може да се купи с ръчка предавка в Европа. Съществуват версии с 1,5-литров бензинов и 2,0-литров дизелов двигател. Въпреки това, GTI Clubsport и R Wagon не са налични в САЩ.

Противно на очакванията, Golf R не е най-бавно-продавания VW за първите три месеца на годината. Въпреки че производството на Arteon приключи през 2023 г., 20 автомобила бяха продадени в периода януари-март.

Продажбите на Volkswagen в САЩ претърпяват кадрови промени и предизвикателства с пускането на нови модели. Как ще се отразят тези промени на финалните продажби за годината, предстои да се види.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

VW

Мнение от La Furia Roja »

skodko написа: 19.10.2025, 10:04:28 Специалните номера толкова струват. Като този примерно
. Ясно. Плащаш една камара пари и ти слагат някакъв надпис вместо номер. Щом има пазар и купувачи на подобна услуга….. хора всякакви.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

VW

Мнение от Sawyer »

Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”