Кофти, никога не е приятно да те метнат. Но схемите на ЕТ са безочливи... типично по Ганьовски. Все повече хора казват, че с човек на човека отиваш в склада на ЕТ и си избираш кола... Това, ако не е безочие...
Октавия 4 - Време за доставка (от опит)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Flash
- Гараж: Audi A3 Sedan 8Y 2022 35TDI
Време за доставка(от опит)
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
мен от КИА ме метнаха и то не толкова със срока за доставка, който още не е минал и сме в норми, а с това, че каза търговеца, че вижда производствена дата. Като подписахме, спря да в вижда. В КИА форума после стана ясно, че на много хора казват “ааа поръчали сме вече няколко автомобила, скоро идат”.Flash написа: 17.04.2023, 20:30:47 Кофти, никога не е приятно да те метнат. Но схемите на ЕТ са безочливи... типично по Ганьовски.
А в Еуратек наистина има някакво раздвижване. Средата на март ми казаха, че 11 седмица ще има доста произведени коли, включително и неклиентски. Не им повярвах, а то се оказа истина. Сега можеше да съм с Октавийка
-
moon4
Същото, поръчка от октомври 2021. Засега нищо конкретно.Yusko написа: 17.04.2023, 08:55:50 Здравейте колеги, не знам при вас как е , но при мен ситуацията е трагична. Колата е поръчана на 26.10.2021 и все още не е произведена, нито е най-върховата версия, нито е с най-мощният двигател. Договорът изтече отдавна, а също анекса към него който ме накараха да подпиша в Еуратек Пловдив. Бях до КЗП и мисля да подам жалба, а също така ще се консултирам с юрист, тъй като наистина положението е смешно и едновременно трагично вече. Ако има подобни случаи очаквам да споделите и вие.
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Не знам как е при всички други марки, но поръчах на 20.12.22 Т-рок бензин с механична кутия и 1,5 мотор с добавени обичайни екстри - безключов достъп и старт, по-големия дисплей и мултимедия, камера, зимен пакет, резервна гума и на 12.04.23 си го получих. Не мога да съм недоволен. 
-
Zdr65
Колеги,най вероятно има някакво недоразумение,не правете извод от една или две не доставени или не произведени коли.Диалога е много важен момент с дилъра,колкото и наивно да звучи.moon4 написа: 17.04.2023, 21:37:05Същото, поръчка от октомври 2021. Засега нищо конкретно.Yusko написа: 17.04.2023, 08:55:50 Здравейте колеги, не знам при вас как е , но при мен ситуацията е трагична. Колата е поръчана на 26.10.2021 и все още не е произведена, нито е най-върховата версия, нито е с най-мощният двигател. Договорът изтече отдавна, а също анекса към него който ме накараха да подпиша в Еуратек Пловдив. Бях до КЗП и мисля да подам жалба, а също така ще се консултирам с юрист, тъй като наистина положението е смешно и едновременно трагично вече. Ако има подобни случаи очаквам да споделите и вие.
Пожелавам искрено най бързо да си получите колите и да карате безаварийно.
-
Велев74
Не знам къде се крие това недоразумение, искрено съчуствам на тия колеги, които чакат автомобилите си от 2021г. и ги разбирам напълно. Моята кола е поръчана август месец 2022г. обадиха ми се, че е произведена на 21.02.23г. и до ден днешен я няма в България, не е доставена стана 2 месеца!
- albertf
- Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI
Здравейте колеги, малко добри новини от мен! Днес дилърът ми от ЕТ Надежда ме изненада с новопристигналата ми О4 Style, 1.5 TSI, 6M с няколко допълнителни екстри. Колата е поръчна на 30.12.2022г, произведена на 14.03.2023г. и доставена днес на 18.04.2023г. Днес успях да отида до ЕТ на бързи обороти (обадиха ми се в 16:00ч), за да видя новата си придобивка. На плаца имаше десетки автомобили, а отвън имаше и 1 автовоз, който доставяше още О4 комби, дано зарадват и други колеги утре.
Пожелавам на всички чакащи да получите автомобилите си съвсем скоро и да им се радвате!
Аз избрах да регистрирам автомобила си сам, така че, до края на седмицата, се надявам да споделя още снимки и отзиви с вече регистриран автомобил.

Пожелавам на всички чакащи да получите автомобилите си съвсем скоро и да им се радвате!
Аз избрах да регистрирам автомобила си сам, така че, до края на седмицата, се надявам да споделя още снимки и отзиви с вече регистриран автомобил.

-
mapto
Продължаваме да сме на същия хал.Велев74 написа: 18.04.2023, 18:36:00 Не знам къде се крие това недоразумение, искрено съчуствам на тия колеги, които чакат автомобилите си от 2021г. и ги разбирам напълно. Моята кола е поръчана август месец 2022г. обадиха ми се, че е произведена на 21.02.23г. и до ден днешен я няма в България, не е доставена стана 2 месеца!
Преди 20дни се бях чул с дилъра и ми каза, че е тръгнала с автовоза, но не знае къде е. Вчера му звъннах и ми отговори абсолютно същото. “Мога да ти кажа, когато пристигне в България.”
Буквално, не знаел къде е колата.
-
Велев74
Колеги и аз да се похваля най накрая днес сутринта ми се обади дилъра, колата ми е пристигнала в София! След два месеца чакане за автовоз!
, Другата седмица ще е в Бургас ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
, Другата седмица ще е в Бургас ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
-
skoda1914
Не за първи и последен път в United KIngdom!
https://skodamedia.com/en-gb/releases/1389
https://skodamedia.com/en-gb/releases/1389
-
Венци76
Христос воскресе!!!Велев74 написа: 19.04.2023, 10:10:11 Колеги и аз да се похваля най накрая днес сутринта ми се обади дилъра, колата ми е пристигнала в София! След два месеца чакане за автовоз! , Другата седмица ще е в Бургас
Със здраве и много безаварийни километри!!!
-
Dimitar4
- Гараж: Octavia 2023 1.5 tsi Dynamic and Sport

Octavia 1.5tsi, 6M, style +Dynamic and Sport, поръчана 08.11.2022, в петък ще е регистрирана! Аз лично останах доволен, а чакането беше дразнещо, но приемливо. Нямам забележки към ЕТ Пловидв
-
Sinchero
Май идват само коли с ръчна скоростна кутия,поне с такова впечатление оставам от снимките, които се качват последните дни!
-
petroff
Моята - Карок ДСГ, също е в София, другата седмица я чакам.
-
Венци76
Бензин в комбинация с автомат са много рядко!!!