Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Бах, само аз ли нямам никакви проблеми с колата, като изключим изтъркана кожа на волана?
Да чукам на дърво. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
Pijomir, не караш дизел,за това. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Горе и аз това съм питал - само при дизелите ли е така? Но ми казаха, че още нямам километрите... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- berberov_sm
- Гараж: 1. Octavia I 1,9 TDI 110 h.p. SLX '00(ex);
2. Octavia III 1.6 TDI 110 h.p. DSG 7;
3. Superb III 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 DSG 7 - Обратна връзка:
Sec8200,
след като се върна на 90 градуса и нямаше никаква индикация на таблото, продължих да си карам със 150, където беше възможно. Към Пловдив жегата и лудницата по магистралта ми дойдоха вповече и поех към Карлово, за да хвана подбалканския. Отдавна ми беше мерак пак да мина по него и реших да се "поразходя". Поне ако ме остави Оставията да не съм по жегите на магистралата
. При изкачвания, спускания нямаше никакво мърдане на стрелката. Парно не съм пускал, само климатик на 21 градуса. Не съм и спирал. От Айтос до София ми отне дългите 4 часа и 20 мин. Късмет, че ме докара до София. Сега е на хладно в гаража и си чака запазеният час.
след като се върна на 90 градуса и нямаше никаква индикация на таблото, продължих да си карам със 150, където беше възможно. Към Пловдив жегата и лудницата по магистралта ми дойдоха вповече и поех към Карлово, за да хвана подбалканския. Отдавна ми беше мерак пак да мина по него и реших да се "поразходя". Поне ако ме остави Оставията да не съм по жегите на магистралата
-
Sec8200
- Гараж: под наем
berberov_sm, мерси. Малкият дявол е тва.
Не мога да ти дам лайк, по някаква причина, но то благодаря.
Не мога да ти дам лайк, по някаква причина, но то благодаря.
- redalex
- Гараж: i3
Ама нямам идея за какво става дума вече...
Тоя Коргмана е тотално луд ... имал подозрение, че някаква водна помпа ще му изгори... карал в страх и ужас от Гърция до Бг. Ебаси кошмара ти ка'ам. Ама тя пък помпата взела, че не изгоряла. Много тъпо ...
И как го каза, сякаш само в тая марка се скапват водните помпи. И сякаш е някаква авария дето приключва колата форевър.
Машина е ...все нещо ще се счупи. Рано или късно. Важното е, ако се чупи нещо, да е малко/евтино и да се отремонтира бързо. И разбира се по възможност - да не се случва често. А пък като се случи - важното е да можеш да звъннеш в сервиза и да ти го оправят без да чакаш Х седмици. Щото знам за няколко официални сервиза на топ премиум марки, дето си чакаш като пич, нищо, че си дал над 200бона за кола. Освен ако не дадеш лев на приемчика - тогава бързо ти се намира час... премиум наследство от комунизма
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Мда това прекрасно съвпада с мисленето на много от "премиум" българите, та всичко си е на мястото.redalex написа: 26.07.2021, 16:10:07 Освен ако не дадеш лев на приемчика - тогава бързо ти се намира час
Бееееее.....
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Много мразя да ходя в Силвър Стар. Миналата седмица карах служебното GLC за обслужване. Адски надменен ми се стори приемчика за пореден път, ама явно защото съм скъсаняк, който си чака часа и не дава пари.
Последно промяна от mariyan на 26.07.2021, 17:29:58, променено общо 2 пъти.
- redalex
Приятел 1 - има(ше) МЛ (щото му го откраднаха преди 2 месеца). Звъни в Силвър стар ...час за смяна на масло след месец.
Отива на място, 50 лева на приемчика и часът е за утре.
Приятел 2 - има Смарт. Отива пак там за смяна на масло. Оставя колата и си тръгва. Звънят му след 2 часа...ами ние тука източихме маслото на вашата кола, ама се оказва, че за вашата кола нямаме нов филтър...и сега вашата кола седи без масло и филтър и не можете да си я вземете. Елате след седмица.
Беше писал до централата... скандали...разправии... после му се извиняваха няколко месеца, ама все тая.
В ауди форума още седи разказа на един байно от форума, как в Порше Запад лъжат клиентите за реалния пробег на колите... и правят схеми с внесени коли от сульо и пульо и пуснати през местните представителства...
Иначе премиум идеята е идеална, ама проблемът е, че всякакви киртаци тука я съсипват...
Отива на място, 50 лева на приемчика и часът е за утре.
Приятел 2 - има Смарт. Отива пак там за смяна на масло. Оставя колата и си тръгва. Звънят му след 2 часа...ами ние тука източихме маслото на вашата кола, ама се оказва, че за вашата кола нямаме нов филтър...и сега вашата кола седи без масло и филтър и не можете да си я вземете. Елате след седмица.
Беше писал до централата... скандали...разправии... после му се извиняваха няколко месеца, ама все тая.
В ауди форума още седи разказа на един байно от форума, как в Порше Запад лъжат клиентите за реалния пробег на колите... и правят схеми с внесени коли от сульо и пульо и пуснати през местните представителства...
Иначе премиум идеята е идеална, ама проблемът е, че всякакви киртаци тука я съсипват...
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Да го разочаровам и аз, че на японците нищо не се чупи. И на Lexus RX на 3 години му смениха водната помпа:)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
intense, айде сега тва ли трябваше да кажеш!
Не си човек, нищо свято не остана
Не си човек, нищо свято не остана
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Какво да направя, отказах се и аз от Лексуса:)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Това не го разбирам - за чии сипвате торба пари за нова кола, ако ще треперите заради едната тъпа ламарина?
Да ги бяхте изхарчили за нещо дето ви носи кеф, не тревога!![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Нова кола е като ново гадже - пръскаш го от употреба докато е при теб. Жалиш ли го, следващия ще му се радва![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Да ги бяхте изхарчили за нещо дето ви носи кеф, не тревога!
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Нова кола е като ново гадже - пръскаш го от употреба докато е при теб. Жалиш ли го, следващия ще му се радва
Бееееее.....
- redalex
Новата кола е като чуждата жена
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Абе като чужда жена е служебната кола - друг плаща подръжката, ти само ръчкаш , евентуално някой консуматив да сипеш ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....