Няма условности. Карахме си от Бип Мип от 50-60. Всеки как иска тръгва.
Как се прави тунинг? Размисли и страсти...
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ей големи сте скици ![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Теб пък те чакаме 2-3 седмици, да си изкараш колата и да пуснеш клипче на ПОЛАРа. Да има после мегдан за коментари.
Подозирам, че след като няма клип, няма показания 400коня....
, хартиен филтър такъв.
Като гледам, нашите Стейдж 3 на Рево- те са ...... да не кажа на майтап,пък те да се обидят, само Тодор знае с какво кара.
1- Милчан: Не знае къв файл има, на какво налягане кара (лоу ли е, хай ли е), не знае има ли режими, не е правил логове да види на кой режим колата се държи най-адекватно (без детонации и корекции). Като цяло- нищо не знае.
2- Самун: Същата картинка. И той един път вика на 1.75 съм, после вика на 1.65 съм. Не можеш му хванеш спатиите на ММ. Има 2-3 ъпдейта на неговия(и на Милчо) файл, той не ходи да ъпдейтва, защото го е "страх". Той пък въобще не си знае файла, режимите и логове да е правил.
3- Тошето: Освен с Тошето да се пробваш, че той си знае всичко до момента. Има и ремап на кутия, която за момента се държи прекрасно.
Ама, далечно ви е разстоянието, иначе щях да организирам един батъл.
И както каза Тодор, без условности: Решава се 3 гонки примерно:
От място до Х60 или Х80 и готово
Дава някой старт, за да няма после хън-мън.
И се боцате.
Защото, то си е "условност", този който дава старта, винаги има минимално предимство, освен ако не изчака.
Гледа се, не в началото, кой дръпнал една -две коли, а в края на гонката. На Х60 примерно, кой е напред и тн.
Тогава ще видим- чисто ускорение на Х60 кой е по напред и готово.
Като искате, разбирате се и от 60 или 80 (3 гонки) или от 100-120-140 пак 3 гонки и готово.
Хората ползват най-често 60/80/120, все едно сте се засекли на пътя демек и се "сборвате".
Там пак има условност: Твоят файл му е по-добре да тръгнете от 60, спрямо Самун (поне аз така мисля). Обаче, ако тръгвате от 80, РЕВОто ще има предимство и според мен, ще те вземе.... Следователно, пак няма равнопоставеност....
Я, тръгнете от 70 .![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Подозирам, че след като няма клип, няма показания 400коня....
Като гледам, нашите Стейдж 3 на Рево- те са ...... да не кажа на майтап,пък те да се обидят, само Тодор знае с какво кара.
1- Милчан: Не знае къв файл има, на какво налягане кара (лоу ли е, хай ли е), не знае има ли режими, не е правил логове да види на кой режим колата се държи най-адекватно (без детонации и корекции). Като цяло- нищо не знае.
2- Самун: Същата картинка. И той един път вика на 1.75 съм, после вика на 1.65 съм. Не можеш му хванеш спатиите на ММ. Има 2-3 ъпдейта на неговия(и на Милчо) файл, той не ходи да ъпдейтва, защото го е "страх". Той пък въобще не си знае файла, режимите и логове да е правил.
3- Тошето: Освен с Тошето да се пробваш, че той си знае всичко до момента. Има и ремап на кутия, която за момента се държи прекрасно.
Ама, далечно ви е разстоянието, иначе щях да организирам един батъл.
И както каза Тодор, без условности: Решава се 3 гонки примерно:
От място до Х60 или Х80 и готово
Дава някой старт, за да няма после хън-мън.
И се боцате.
Защото, то си е "условност", този който дава старта, винаги има минимално предимство, освен ако не изчака.
Гледа се, не в началото, кой дръпнал една -две коли, а в края на гонката. На Х60 примерно, кой е напред и тн.
Тогава ще видим- чисто ускорение на Х60 кой е по напред и готово.
Като искате, разбирате се и от 60 или 80 (3 гонки) или от 100-120-140 пак 3 гонки и готово.
Хората ползват най-често 60/80/120, все едно сте се засекли на пътя демек и се "сборвате".
Там пак има условност: Твоят файл му е по-добре да тръгнете от 60, спрямо Самун (поне аз така мисля). Обаче, ако тръгвате от 80, РЕВОто ще има предимство и според мен, ще те вземе.... Следователно, пак няма равнопоставеност....
Я, тръгнете от 70 .
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
и някой отзад да ви мигне с фарове за старт че да няма никой предимство
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Няма проблем. 3 ръна. Един от 60, един от 70, един от 80. От 120 е тъпо.BlackPearl написа: 04.10.2019, 12:19:47 Там пак има условност: Твоят файл му е по-добре да тръгнете от 60, спрямо Самун (поне аз така мисля). Обаче, ако тръгвате от 80, РЕВОто ще има предимство и според мен, ще те вземе.... Следователно, пак няма равнопоставеност....
Я, тръгнете от 70 .
Що се отнася до кой какъв файл имал.........хай бууст, лоу бууст и т.н.
Ами и аз не знам какво ми флашнаха в крайна сметка, ама колата заспа. Няма грешки. Чисто всичко вече близо 70 000км.
Аз и за това няма да флашна друг файл на АПР или Рево, че като знам какво слугуване беше, докато я настроим.
То съединители, логове, свещи и бобини, нови файлове, адаптации........... напред назад до София, автобуси.
Абе простотии големи. Омръзна ми вече.
@bega4kata каза:
- BlackPearl
Е, защо да е тъпо?
От 4та на 50 е яко и от 5та на 60, а от 4та на 120-140 е тъпо?
Аз казах собствено мнение, ако искате и от 40 или 200 боцайте.
Яз като гледам файловете и графиките , моето мнение е, че на теб е удобно от 60, на Самун от 80.
Милчан, Тошето ми прати файла му- как не се е осветкал и той като коледна елха, късметлия.
10та версия е.
Има 97 лоу /97 хай / 98 лоу / 98 хай.
Ама той не знае на къв режим кара......
От 4та на 50 е яко и от 5та на 60, а от 4та на 120-140 е тъпо?
Аз казах собствено мнение, ако искате и от 40 или 200 боцайте.
Яз като гледам файловете и графиките , моето мнение е, че на теб е удобно от 60, на Самун от 80.
Милчан, Тошето ми прати файла му- как не се е осветкал и той като коледна елха, късметлия.
10та версия е.

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Фланци пак няма.
Хлопат втулките майка му. Вече на знам кво да кажа.
Казах, че дава 405коня,може и повече да даде. Ще пробвам.
Пак клипове правя. Луда работа вече.
Да ти е.а и тунинг частите смотани.
Хлопат втулките майка му. Вече на знам кво да кажа.
Казах, че дава 405коня,може и повече да даде. Ще пробвам.

Пак клипове правя. Луда работа вече.
Да ти е.а и тунинг частите смотани.
GUNTER SERVICE

- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Ама няма пролем. Щом казваш и от 100 и от 120 до Х60. Забава да има.
Последно промяна от La Furia Roja на 04.10.2019, 15:58:29, променено общо 1 път.
@bega4kata каза:
- redalex
- Гараж: i3
Склеротик, това преди година нали го коментирахме за моята кола бе... с атмосферното е
- BlackPearl
Има предвид цецо, че това е изисканото нягане , а не реалното.
Сами, айде бе, стига рева ! Отивай да мериш без втулки. Пак не можеш да спиш,пак драми, пак схеми, не виждаш ли, че като стане така- не те иска!
То не беше, джантите да са по-голямо J, да изпънат, да стоят,пак фланци, че отзад така и онака били. Пак драми, пак схеми.
А, чичо Ваньо си свирка и си кара 18ките с фланци и отпред и отзад и нито му тресе, нито му играе кючек!
Сами, айде бе, стига рева ! Отивай да мериш без втулки. Пак не можеш да спиш,пак драми, пак схеми, не виждаш ли, че като стане така- не те иска!
То не беше, джантите да са по-голямо J, да изпънат, да стоят,пак фланци, че отзад така и онака били. Пак драми, пак схеми.
А, чичо Ваньо си свирка и си кара 18ките с фланци и отпред и отзад и нито му тресе, нито му играе кючек!

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Аз ходих пак да метна два лога, чеееееееBlackPearl написа: 04.10.2019, 12:51:12
10та версия е.
Да съм сигурен
Направих и на трета тоя път за сверка, но няма никаква разлика с 4-та.
Та въпреки иделната температура за даване на газ около 19-21 градуса, Шел 100 и добавка, колата си забуха на лимита на картата за 100 октана още на първият рън и е ясно,че в жега или поредни рънове е припаднала ритуално.
При 98 е перфе работата.
Тааааа Милчо,Тодор и прочее е добре да логнат да видят какво става, че да не е опасно, а и коне няма така

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
+1
Ясно, демек на клипа си кара на сляпо колко надува и кога

- ЦецоNOL
Не е в това въпроса, а че се оказа, че е исканото по дефолт налягане , а не актуалнотоredalex написа: 04.10.2019, 15:57:30Склеротик, това преди година нали го коментирахме за моята кола бе... с атмосферното е![]()

- redalex
- Гараж: i3
- ЦецоNOL
Нищо не разбрах........... Тодор ли не знае на какво кара, Милчан или и двамата?BlackPearl написа: 04.10.2019, 12:51:12 Милчан, Тошето ми прати файла му- как не се е осветкал и той като коледна елха, късметлия.
10та версия е.
Тошо нали имаше Сток/95/97-98/ анти кражба?
Тия лоу и хай не са ли за ръчна кутия?