Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
-
MCaveev
- Гараж: Skoda Kamiq 1.0, 110 к.с.
- Обратна връзка:
Миналата седмица си поръчах, а днес инсталирах AAwireless two. Супер удобно е. Засега след всяко палене системата работи около 5 минути, след което прекъсва и отново се свърза, след което работи без проблем. Силно препоръчвам. Супер удобно е.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
пиши на съпорта им, отзивчиви са и помагат.MCaveev написа: 27.02.2025, 00:27:18 Засега след всяко палене системата работи около 5 минути, след което прекъсва и отново се свърза, след което работи без проблем.
-
MCaveev
- Гараж: Skoda Kamiq 1.0, 110 к.с.
- Обратна връзка:
Благодаря! Ще им пиша.
-
Mitko
- Гараж: Оctavia Mk4 1.5 DSG e-tec
Това работи ли и за нас при колите с активирана навигация?
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Цитат от статията:
За да се възползват от тази функция, водачите трябва да се уверят, че използват най-новата версия на Waze - 5.4. От решаващо значение е, че съвместимостта зависи от способността на автомобила да показва данни от приложения на трети страни, тъй като някои производители ограничават дисплея на арматурното табло до собствена информация от системата Инфотейнмънт.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- d1mitrov
- Гараж: Skoda Kamiq 1.5 TSI, DSG-7, MY25
Аз направих голяма глупост.
До вчера телефона ми Xiaomi 12 с Android 14 / HyperOS 1 си работеше перфектно безжично с колата. Излезе ми известие, че има обновление до Android 15 / Hyper OS 2 и реших да го инсталирам без да проверя и съответно всичко се прецака.
Сега при свързване с колата си стартира Android Auto, но само ако натисна нещо на дисплея на колата (по картата или искам да избера друго приложение) и веднага губи връзка и телефона се рестартира. С кабел прави същото нещо.
Общо взето стана неизползваемо.
Пробвах да изчистя кеша и данните на Android Auto, но не помогна. И вече не знам какво да правя. Почти съм готов да купя друг телефон с Android 14.
Така че имайте едно наум, ако имате Xaiomi - не обновявайте.
До вчера телефона ми Xiaomi 12 с Android 14 / HyperOS 1 си работеше перфектно безжично с колата. Излезе ми известие, че има обновление до Android 15 / Hyper OS 2 и реших да го инсталирам без да проверя и съответно всичко се прецака.
Сега при свързване с колата си стартира Android Auto, но само ако натисна нещо на дисплея на колата (по картата или искам да избера друго приложение) и веднага губи връзка и телефона се рестартира. С кабел прави същото нещо.
Общо взето стана неизползваемо.
Пробвах да изчистя кеша и данните на Android Auto, но не помогна. И вече не знам какво да правя. Почти съм готов да купя друг телефон с Android 14.
Така че имайте едно наум, ако имате Xaiomi - не обновявайте.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Ако не някакъв айфон вземи - с Болеро CarPlay-a работи безотказно.
- brother
- Гараж: Octavia 3 combi 2016, 1.4 TSI 150hp, ръчна
Взех от немския амазон адаптер "AIZEO Wireless CarPlay Adapter" за безжичен carplay за болеро-то и съм много доволен! Странно че батерията на телефона почти не пада при ползване и качеството на музиката ми се струва по-добро от на кабела. Взех го главно защото при свързване с кабела започваше да пада акумулатора тъй като карам главно градско. Бях пробвал и рязане на захранващата жица на кабела за да пуска само данни на екрана ама нищо не стана.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Това звучи много странно и нереално. Няма как от зареждане на телефона да пада акумулатора. Ако пада, търси проблема на друго място, със сигурност не е от телефона. Или имаш някакъв друг голям консуматор, или утечка или алтернатора не зарежда колкото трябва. ДА - градското каране не е много адекватно за да се зарежда акумулатора предвид всичките консуматори, но телефона ти е най-малката грижа.
- brother
- Гараж: Octavia 3 combi 2016, 1.4 TSI 150hp, ръчна
Е, не че при всяко включване ми се появява грешка обаче по едно време даде и запалването беше с повече въртене. След това махнах зареждането с кабел и пусках телефона на стойка и от тогава не ми се е случвало така че го отдавам на това. Иначе всеки път пускам парното, музика и навигация и карам 15мин
. Имам малко забавяне като пусна музика и се чудя дали да променям настройките и да ъпдейтвам софтуера, но бях чел че е нормално за адаптерите.

- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Ми....късно го прочетох и съм с последното Hyper OS 2.0.4.0 , и нямам проблем с Android Auto. И с жица , и без жица. Работи си като преди.
Моята слушалка е Redmi Note 13 pro 5g ....последния да затвори вратата
- valsinay
- Гараж: Ex Passat B8 2.0 TDI 190hp
Здравейте, прави ми впечатление, че качеството на музика когато телефона е вързан с кабел и е пуснат CarPlay е по-лошо отколкото ако е вързан с блутут. Някой има ли представа това дали има оправяне или вариант в който да се ползва Waze/maps и музиката да си е вързана с блутута? Може би безжичен карплей? Някой ако има представа да казва.. Благодарско!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Някой пробвал ли е Youtify?
Аналог на спотифай било. Изтеглих го, гледам че стриймва с 320кб ! Дали тръгва на андроидаутото.
Не съм карал колата да пробвам.
Без реклами е! Безплатно.
Аналог на спотифай било. Изтеглих го, гледам че стриймва с 320кб ! Дали тръгва на андроидаутото.
Не съм карал колата да пробвам.
Без реклами е! Безплатно.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Аз да питам за кар плей. Защо докато телефона и е вързан в колата и слушаме радио, когато тя си гледа вайбър или фейсбука и има някакво видео или някаква музика, изключва радиото и звука в колата спира.