Octavia 3 Фейслифт 2017
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Octavia 3 Фейслифт 2017
Цецо75, няма разлики. С DCC ми е окачването и 4+1, няма "Карго" режим. 
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia 3 Фейслифт 2017
Разлики в очакването няма - стига отношението да е спазено, а то явно е спазено и при двете. Конструктивни разлики и в О3 няма.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Octavia 3 Фейслифт 2017
Може, аз явно гледам предишното поколение.
При мойта има осезаема разлика в твърдостта и клиренса спрямо други комбита 4х4. Отдавах го точно на изискването за карго килограми.
При мойта има осезаема разлика в твърдостта и клиренса спрямо други комбита 4х4. Отдавах го точно на изискването за карго килограми.
Бееееее.....
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Octavia 3 Фейслифт 2017
Нормално ли е на собствен ход ЕТ да местят нова кола от единия в другия склад?
Ще ме отчетат ли, ако заявя, че държа да я превозят до там?
Ще ме отчетат ли, ако заявя, че държа да я превозят до там?
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Octavia 3 Фейслифт 2017
Няма как да я преместят.Едно че няма номера,другото е,че колата излиза от завода в сервизен режим и се движи с до20км/ч.
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
Octavia 3 Фейслифт 2017
Аз знам, че ги местят. Моята е била местена. Според търговеца сервизния режим бил 30 км/ч.
- Pijomir
Octavia 3 Фейслифт 2017
Дилърът ми каза, че днес като отида, не мога да я видя, защото била в другия склад. Като дойде време да я регистрират, щели да ми я докарат на собствен ход в шоурума в надежда.
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia 3 Фейслифт 2017
Това е несериозно. Аз им казах да ме закарат да видя колата и ме закараха. По-настоятелно ги помолиPijomir написа:Дилърът ми каза, че днес като отида, не мога да я видя, защото била в другия склад. Като дойде време да я регистрират, щели да ми я докарат на собствен ход в шоурума в надежда.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Аз 2008 година им върнах колата която бях поръчал.
Беше карана 36 км. Дисковете посинени, гумите надрани от превъртане.
Беше карана 36 км. Дисковете посинени, гумите надрани от превъртане.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Pijomir
Octavia 3 Фейслифт 2017
Ще го пробвам, но аз късно ще отида и ще се оправдаят с работното време...
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
На един познат в Русе такъв номер му спретнаха, че не е истина.
Нова кола (не е шкода) - на изплащане. Ей така - излизат от КАТ - защото я регистрирали на ход. Там правят регистрацията...и я връщат към шоурума, за да я издадат. НА единия светофар - един странично я удря и познайте.
Колата е на изплащане - лизинга казва да се оправя и да се издава на собственика. Собственика обаче не иска да вземе нова кола вече удряна и оправяна. От шоурума вдигат рамене и казват - ама тя нали си има каско. Тя поръчана за вас - дори и да си я оставим ние как да я продадем след това
Абе цирк.
В крайна сметка поръчаха друга кола от представителството - човека си чака още сума седмици, разправии със лизинга (банката)....нерви. Аз моята като я смъкваха от автовоза - без номера беше - сам си я закарах до шоурума - баща ми отпред, зет ми отзад - плътно едни до други - и по малките улички. Там вече - номерата от КАТ си взех и сам си ги сложих.
Нова кола (не е шкода) - на изплащане. Ей така - излизат от КАТ - защото я регистрирали на ход. Там правят регистрацията...и я връщат към шоурума, за да я издадат. НА единия светофар - един странично я удря и познайте.
Колата е на изплащане - лизинга казва да се оправя и да се издава на собственика. Собственика обаче не иска да вземе нова кола вече удряна и оправяна. От шоурума вдигат рамене и казват - ама тя нали си има каско. Тя поръчана за вас - дори и да си я оставим ние как да я продадем след това
В крайна сметка поръчаха друга кола от представителството - човека си чака още сума седмици, разправии със лизинга (банката)....нерви. Аз моята като я смъкваха от автовоза - без номера беше - сам си я закарах до шоурума - баща ми отпред, зет ми отзад - плътно едни до други - и по малките улички. Там вече - номерата от КАТ си взех и сам си ги сложих.
- Pijomir
Octavia 3 Фейслифт 2017
Въпросът е, ако заявя, че не желая да я карат на собствен ход, ще зачетат ли желанието ми?
- SimichOil
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Е надали ще я натоварят на автовоз - сама кола. Може с репатрак - но се плаща. Другия вариант е ти да си я караш до там и обратно. Така ще си спокоен, че никой освен теб няма да я кара.
- Pijomir
Octavia 3 Фейслифт 2017
То не е до КАТ, а само до сервиза. Ще питам има ли вариант аз да си я карам.
- SimichOil
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Е няма значение докъде е - колата има номера. Или ти да си я караш - или с репатрак в двете посоки, за да не я кара някой.