Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на ектериор и интериор

Мнение от Sawyer »

BlackPearl написа:Най-накрая си казах, че е време и за гумите да си поръчам нещо хубаво
Остави гумите, пропоръчай нещо за интериора - както за пластмасовите части, така и за тия седалки нашите, дето са хем текстил, хем изкуствена кожа.:)
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на ектериор и интериор

Мнение от BlackPearl »

Виж на 10та страница.

За пластмасата е това бялото шише на Кемикала. Страхотно е.
За кожата за сега ползвам на Сонакс с един зелен етикет. Доволен съм.
Изображение
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Мнение от lubomirov1985 »

Взех си 1л. Аз го носих на Валдо да го дам, ама не успяхме да се видим.
А колко отива - де да знам. Ето такава кутийка я пълня няма и наполовина Изображение мажа четирите гуми и калобраните и ми остава малко.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

BlackPearl написа:За пластмасата е това бялото шише на Кемикала.
Щом ти го препоръчваш, ще се пробва.:)
С какво го нанасяш по пластмасите вътре? Нормален апликатор, кърпа?
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

И с двете става.
Аз имам една микрофибърна само за това и с нея.
Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

Дам, така ще стане - още една микрофибърна специално за чистене на пластмасите в интериора.

Мисля да си взема и ей това за седалките:
http://detailingstorebg.com/interior/ca ... ther-250ml

Ще споделя впечатления след като го ползвам. Четох, че е доста добро, пък да видим.

А някой купувал ли си е ръчна прахосмукачка? Ако имате такава, можете ли да споделите опит. :)
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Скоро правих пълна процедура на салона на бимата ми с препаратите на Chemical Guys. Първо я почистих с този препарат: http://detailingstorebg.com/interior/ch ... er-cleaner и тази четка http://detailingstorebg.com/accessories ... -horsehair, а за по-недостъпните места използвах обикновена четка за бръснене. Препарата премахва мазнотиите които се отделят от човешкото тяло, както и замърсяванията( на черната кожа не си личи на око къде е почистена и къде не, но на допир веднага се усеща) и оставя кожата леко изсушена и матова. След това изчаках 30-тина минути да се изпарят остатъците от почистващия препарат и почвах подхранването с този лосион http://detailingstorebg.com/interior/ch ... onditioner и този апликатор http://detailingstorebg.com/accessories ... applicator. След като минах целия салон го избърсах с чиста микрофибърна кърпа. Препоръчително е да се остави лосиона да попие в кожата хубаво около 24 часа. Аз не го направих понеже ми трябваше колата и сега ще трябва да я мина още един път с него, защото на места кожата още си стои твърда. Ако се още по-болни и от мен може на края да импрегнирате салона с този препарат http://detailingstorebg.com/interior/ca ... ther-250ml и една година няма да ви се наложи да правите нищо повече по него. Ето и снимков материал.
36.jpg
40.jpg
41.jpg
42.jpg
43.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

44.jpg
45.jpg
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

браво
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Нови неща за глезанка:
da vidim.jpg
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Изтърка и боята бе.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

668_product_1148_normal.jpg
http://www.aviatrans.bg/catalog/index.p ... pe=product
За 3-4 години проби, от това съм най-доволен. много бързо и лесно се действа и накрая - "муа да кацне че се разпне" :)
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Недей рИва, знам, че и ти искаш. Идвай, като опитно зайче.
Вашата е лесна, с бяла техника, нищо и няма на АКРИЛНАТА ви боя.
Аз с перлата, с такива ....да не казвам, които се опират по колите или гледат лъскава кола (леко прашна) и да пипнат с ръчичка.
Предния капак трябва да си правя.
Да направя услуга на Герджика, да не носи извиках 2 фирми в офиса да си вземат стоката от камиона му, да не обикаля. Единия кавал (от едната фирма) се опрял на прашасалия капак (защото в такава държава живеем) и си лафи и си мърда ръката.
Направо ми разказа играта преди събора, че ходих да полирам, но сега ще си го направя по всички стъпки които изисква лаковото му покритие.( само с 1-2 ще мина, преди запечатка, вакса и детайлър) :)
Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Мнение от Sawyer »

Аз очаквам следващия път като отворя detailingstorebg.com да видя в header-a на сайтa "Powered by Iskren" или нещо от сорта. Той собственоръчно им движи бизнеса, че и нови клиенти им води. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Sawyer написа:Аз очаквам следващия път като отворя detailingstorebg.com да видя в header-a на сайтa "Powered by Iskren" или нещо от сорта. Той собственоръчно им движи бизнеса, че и нови клиенти им води. [smilie=sarcastic.gif]
Да,процент ще му дават...
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”