Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ЦецоNOL написа: 20.09.2023, 10:31:20
с тия 20" е ужас
Казах ти да намериш наяки джапанки за случая - има време!
Аз вече обух втория комплект джанти с гумите дето съсипах минлата година. Ще сменям гуми на място, на крик, ще ги доскъсам понеже и на мен ми е жал за новите дето купих пролетта...
digitalundgrd написа: 20.09.2023, 19:27:59
Ми изпуснал си... Не четеш темите тип "бегемама" у форума - Хот-хеча като бебемобил и има ле почва у нас (темата с бебешките седалки)
Въй
Честито и много много здраве на цялото ви семейство, Нурофенчо
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
digitalundgrd написа: 20.09.2023, 19:27:59
Ще вземе да ти ареса
Все пак е собственик на БМВ, няма го изплашиш с тоа Форд
Е да, ама за създаването на тоя форд от нулата, оризарниците са наели един чичак с 30 години опит в БМВ и по-точно бившия шеф на М-дивизията Поради това хващам много "закачки", взаимствани от М-колите. В тоя ред на мисли мое и да го изкуши...
П.с. Ти ме бъзикаш на форд вълна, а други мои познати ми подариха "шпортни ботушки" за каране на БМВ М-пауа хахахах с пожеланието другия път да си взема истЕнското
@digitalundgrd, жива и здрава да ви е! Така както чета тук ще е случила на родители.
И съвсем лекичко по темата, днес Кричим - Девин (от София) и обратно със служебната, 75к.с. е ама добре се представи
Уникално красива природа и път, не за първи път го минавам, но радва душата на макс.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.