Нямаше да занимавам всички с тези подробности, но след като питаш, да ти кажа. Проверих. В секцията за съвместимост има две категории:spaldingrs написа: 02.04.2025, 13:00:46 Но защо не провери предварително за твоя автомобил, какво може?
2020 – 2024 Octavia Saloon/Octavia Estate/Octavia RS Saloon/Octavia RS Estate/Octavia RS iV Saloon/Octavia RS iV Estate/Octavia Scout Estate
2024+
Octavia Saloon/Octavia Estate/Octavia Saloon/Octavia RS Estate
Да ти обясня как мисля аз, като видя такава двусмислица. Винаги когато съм купувал части, когато има застъпване на години се има предвид фейслифт. Когато в една година имаш производство на две версии. Затова категорията не е 2020-2023, а другата да е 2024+. Защото ако се има предвид от началото на календарната година, независимо дали става въпрос за кола преди или след фейслифта, следва да се посочи 2020-2023, като адекватна категория. Моята е произвдена през 2024г., но преди фейслифта, затова мислих, че попадам в първата категория.
Може да не съм прав да мисля така, но това е най-близкото до нормалния начин на мислене за мен. Оказва се, че техния начин на мислене е друг, имат право да си правят каквото си искат. Пак казвам, не се оправдавам, просто като опиша какво е станало, ти като ме питаш нещо и ти отговоря, някой може да бъде предпазен от подобна глупост, каквато аз без ниакво съмнение, извърших