Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
stanley написа: 03.11.2020, 15:24:11
Обяснявам: значи игра със скоростния лост при автоматична скоростна кутия е абсолютно ненужно, да не кажа нежелателно. Кутията се включва на D - потегляш, караш 15-20 светофара (не бараш лоста докато чакаш- никаква смяна от D на N), пристигаш - натискаш спирачката, местиш лоста на P, включваш ръчната спирачка и тогава вдигаш крака си от педала на спирачката. Това се прави с цел, ако се спре на наклон, а и не само напрежението което държи колата в покой да е в спирачките, а не в кутията. Все пак по-лесно се сменят накладки, отколкото съединители на DSG.
След като се омазах 2 пъти с Бардала и сипването с капачката му, като зареждах на бензиностанции, трябваше да помисля за по-културен начин това да се случва. Взех накрайник за зареждане на гориво за резервоари с дизелови клапи. Пъхам накрайника в клапата, фи-то отговаря на дизеловия пистолет и после със спринцовката изсипвам колкото ми трябва от добавката. Мисля, че ще се получи максимално чисто, както го виждам на теория:
П.С - не питайте за оригиналното предназначение на тия спринцовки.
Аз не виждам що трябва драма.
Бардал, добавка за горивото ли? Или съм пропуснал нещо.
Вземаш си едно шишенце от малка минерална, колкото ти трябва си сипваш и после си боцаш преди зареждане?
Абе аз оливам повече от тубата към капачката като сипвам - подлива тая туба, интересно ми е да видя някой дето го прави без да капе по асфалта. От капачката към пистолета изобщо не го броя тоя вариант, там ще излея още повече - гърлото е много тясно.
Със спринцовката дето ги взех според мен ще е най-културно: пълня една спринцовка от тубата, запушвам я с една капачка и си я взимам в багажника. Хем имам за няколко пълнения, хем не мъкна цялата туба и имам точно оразмеряване, за когато сипвам по-малко количество нафта (от цял резервоар). На бензиностанцията я вадя и директно изстисквам през клапата или с тая приставка дето взех или в пистолета - и трите варианта ще работят. Най-чисто и лесно е така.
И аз преди се мажех с тия капачки. Като намелее БДЦ-то, и спринцовката не може да засмуче, щеш нещещ пак опираш до капачката
Най-чисто и лесно е, наливаш в пистолета и с него в гърлото на резервоара
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Снимките от професионалния фотограф, който наех да снима Superb-а са почти готови и обработени - като ги прати ще споделя целия албум. Засега ми даде няколко, за да видят как стават и дали ми харесват. Добър е, като свърши цялата работа ще споделя контакт, за колеги дето искат да си снимат колите.