2.0 TSI 272/280 с най-много км във форума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Е със 7 км изминати... аз не снимах фабията, ама ходих да прибера щерката от гимнастика и за 4 км. ми показа 15/100, без лютеници, кетчупи и соев сос ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- bmf
Мерси колеги, значи ще гори колкото моя пасат в момента. С него си минавам спокойно 650-700км, даже на бордовия обикновено пише, че има за още 100, 100 и нещо, но предпочитам да не рискувам да стане нещо и да се набия да вися в някакво задръстване на изпарения.
Един път щях да бера така ядове в Германия, имах малко гориво, гледам една бензиностанция викам си айде на следващата ще сипя и греда, 45км и няма и няма. Принудих се да слезна от магистралата и да потърся в селата.
Един път щях да бера така ядове в Германия, имах малко гориво, гледам една бензиностанция викам си айде на следващата ще сипя и греда, 45км и няма и няма. Принудих се да слезна от магистралата и да потърся в селата.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
RS-a трябва да е лек, че да бега бръжеandreev написа: 03.02.2021, 16:09:03 Колко литра е резервоара? При мен мисля, че е 50, от къде такава разлика![]()
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)