кои кашони
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
кои кашони
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

не че се кахъря, но така важна част и да са я направили толкова нежна, и сега да си губя времето да се занимавам с отстраняване на проблема. Даже тоя който идва да прави снимките за Каското докато беше на подемника, ми вика че няма как да дойде и да съм отишъл да го взема. Казах му да вземе такси и да дойде, а пък аз ще го платя. След 2-3мин ми звъни да ме пита дали съм имал предпочитание кой таксиджия да извика или директно да взема от пиацата
оооо да
така е Миро, не се усетих че може да се върже с това, но днеска ми замина повече от половината ден заради това....
аз мислех да ви питам дали има нещо да се продава като допълнителна защита или някой тенекеджия да прави...
Шкода имат пакет лоши пътища и би трябвало да могат отделно да продават частите. Отделно може би може да се сложи предпазна кора отдолу.SimonSez написа: 26.01.2021, 15:09:53 аз мислех да ви питам дали има нещо да се продава като допълнителна защита или някой тенекеджия да прави...
знам го ама той пак пластмарии. Колегата @One-Three, ми изпрати това:
Тая кочина е за пътища бе...не да я караш в коловзите на джипки и БТРи
Такива въпроси са в състояние да ме съборят психически ...най-лошото е, че ежедневно имам такива ситуации.SimonSez написа: 26.01.2021, 15:08:40 да ме пита дали съм имал предпочитание кой таксиджия да извика или директно да взема от пиацата

навсякъде я вкарвам, предната така беше, че сега тая ще се дърпа.. да не е ставала кола
е няма, ама аз поизбързах малко