Среща в Букурещ 07.08.15г.- да посетим SkodaToys
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
2-рата редица VW pasat бяха на гости или случайно се намираха там?
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
и накрая - Българското знаме и форумния винил
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Тонката
- Гараж: Октавия-2
- Обратна връзка:
Адмирации за всички които се чувстват съпричастни към това събитие. Големи сте. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Браво на ентусиастите ГОЛЕМИ СТЕ.
- Бай Миле-Шивача
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl killer
- Обратна връзка:
Аз една снимка ще кача по повод коментара, че съм бил много гладен ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Много му беше вкусен дюнера.Набоца го и с моите сосове...стана убиец 
Иначе на диета бил......
Иначе на диета бил......
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Mad___Max
- Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision
Ха сега, не разбрах кой беше по-гладен!?
Иначе евала за бързата организация и за оригиналните подаръци за колегите от Румъния - ГОЛЕМИ СТЕ!!!
Готини хора и яки коли на страхотни снимки!
Иначе евала за бързата организация и за оригиналните подаръци за колегите от Румъния - ГОЛЕМИ СТЕ!!!
Готини хора и яки коли на страхотни снимки!
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Страшни снимки! И дюнера си го бива ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- Виновният
- Гараж: Apolon Pro
Рано ми свърши светлото, но успях да направя някоколко добри фотоса без статив.. Респектирахме румънците с присъствие и отношение. Доброто настроение беше върхово! Снимки съвсем скоро.
- nicolas
- Гараж: Škoda OCTAVIA 2 TDI, AUDI A4 TFSI
- Обратна връзка:
Чудесни сте!
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Венко,страхотни снимки.
Чакаме г-н Герджиков сега,да видим....
Чакаме г-н Герджиков сега,да видим....
GUNTER SERVICE

- brave heart
- Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI
Срещата се получи много яко!
Наистина Исята го е написал най-добре, едва ли мога да допълня нещо. Евала за организацията! Подаръците бяха супер идея, много добре направени и наистина момчетата останах много впечатлени от жеста
Аз се радвам че разширихме познанствата си хора, които споделят еднакви интереси - от коли до футбол и жени
Иван и бай Миле бая поупражниха английския. Срещата, пътуването - всичко беше страхотно!
П.С. Браво на фотографите, снимките са станали много добре!![victory [smilie=victory.gif]](./images/smilies/victory.gif)
Наистина Исята го е написал най-добре, едва ли мога да допълня нещо. Евала за организацията! Подаръците бяха супер идея, много добре направени и наистина момчетата останах много впечатлени от жеста
Аз се радвам че разширихме познанствата си хора, които споделят еднакви интереси - от коли до футбол и жени
П.С. Браво на фотографите, снимките са станали много добре!
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Всичко по-горе написано е абсолютно вярно.Аз просто ще направя кратко обобщение на Българо-Румънската среща и самото пътуване:
1.Тръгнахме от Добричкия Лукойл шестте Шкоди.Трите Русенски коли щяха да ни чакат направо в Букурещ естествено.
2.Минахме границата през Кардам без бавене и проблеми.
3.До кръговото преди Констанца аз бях фенера на колоната.Най-отзад.Все пак Фурията е Червена.
4.Кръговото бе много тежко и трудно за преминаване и за това колоната се разкъса.
5.Аз загубих видимост с групата и когато се качих на магистралата за Букурещ мислех,че няма да е лошо да забавят за да ги настигна,защото ограничението е 130 и бе пълно с полиция.Където можех натисках до 190,но никого не стигнах.
6.Оказа се,че от последен съм станал пръв,кой объркал,кой изчаквал и т.н.Абе нещата си дошли на място,но това е друга тема.
7.След таксите на магистралата се изчакахме на една бензиностанция и до Букурещ пътувахме шестте.Беше като в приказка за мен.Идилия по залез слънце.
8.В Букурещ след кратко объркване все пак намерихме площада.Ние с Мильо последни се ориентирахме нещо,но нямаше проблем.Когото и да питах без значение от възрастта ,на английски ми се обясни културно и търпеливо.
9.Контактът с Румънците на площада бе повече от позитивен.Говорихме много за Коли,Цветове,Джанти,Пружини,Перални,Бавни,Бързи,Каталясали.......бе за квот се сетите.Снимки разбира се.
10.Румънците се организираха светкавично.Събраха пари,натовариха ни на техните коли и ни заведоха в една Дюнерджийница където Кебапът бе изключително вкусен.Момчетата ни почерпиха,а после обратно на площада.
11.Направихме пак снимки и вече бе време за път към БГто.Неусетно бе минало 1часа Русенци разбира се ни извадиха по най-бързия начин от Букурещ.
12.Минахме през Дунав мост почти без да губим време,беше вече около 2.30 часа,но ситуацията в която се намира в момента мостът показа,че решението на Искрен да минем през Кардам на отиване е правилно.Щяхме мноооооооооого да висим там.
13.След моста Искрен пое към Силистра-Добрич,Русенци си се прибраха,а Ние останалите Пет Шкоди се събрахме за последно на Русенското ОМВ за кафенце.
14.От там........всеки от къде е...........Беше изключително преживяване за мен.
.............да добавя само,че по време на всяко спиране,Искрен и Милчо бяха надупени и с по един парцал в ръка,ваксичка,водичка и не знам какво си още.........бършат предниците на колите си като замаяни.Аз лично си пиех кафенце и им се наслаждавах,а Сами освен че и той им се радваше ги щракна за доказателство,че после да не си измислят
.............ако следващия път решим до гостуваме на Унгарците в Будапеща..........Господ да ни е на помощ с тези двамата............през 50км ще трябва да спираме да бършат като обезумели 
1.Тръгнахме от Добричкия Лукойл шестте Шкоди.Трите Русенски коли щяха да ни чакат направо в Букурещ естествено.
2.Минахме границата през Кардам без бавене и проблеми.
3.До кръговото преди Констанца аз бях фенера на колоната.Най-отзад.Все пак Фурията е Червена.
4.Кръговото бе много тежко и трудно за преминаване и за това колоната се разкъса.
5.Аз загубих видимост с групата и когато се качих на магистралата за Букурещ мислех,че няма да е лошо да забавят за да ги настигна,защото ограничението е 130 и бе пълно с полиция.Където можех натисках до 190,но никого не стигнах.
6.Оказа се,че от последен съм станал пръв,кой объркал,кой изчаквал и т.н.Абе нещата си дошли на място,но това е друга тема.
7.След таксите на магистралата се изчакахме на една бензиностанция и до Букурещ пътувахме шестте.Беше като в приказка за мен.Идилия по залез слънце.
8.В Букурещ след кратко объркване все пак намерихме площада.Ние с Мильо последни се ориентирахме нещо,но нямаше проблем.Когото и да питах без значение от възрастта ,на английски ми се обясни културно и търпеливо.
9.Контактът с Румънците на площада бе повече от позитивен.Говорихме много за Коли,Цветове,Джанти,Пружини,Перални,Бавни,Бързи,Каталясали.......бе за квот се сетите.Снимки разбира се.
10.Румънците се организираха светкавично.Събраха пари,натовариха ни на техните коли и ни заведоха в една Дюнерджийница където Кебапът бе изключително вкусен.Момчетата ни почерпиха,а после обратно на площада.
11.Направихме пак снимки и вече бе време за път към БГто.Неусетно бе минало 1часа Русенци разбира се ни извадиха по най-бързия начин от Букурещ.
12.Минахме през Дунав мост почти без да губим време,беше вече около 2.30 часа,но ситуацията в която се намира в момента мостът показа,че решението на Искрен да минем през Кардам на отиване е правилно.Щяхме мноооооооооого да висим там.
13.След моста Искрен пое към Силистра-Добрич,Русенци си се прибраха,а Ние останалите Пет Шкоди се събрахме за последно на Русенското ОМВ за кафенце.
14.От там........всеки от къде е...........Беше изключително преживяване за мен.
.............да добавя само,че по време на всяко спиране,Искрен и Милчо бяха надупени и с по един парцал в ръка,ваксичка,водичка и не знам какво си още.........бършат предниците на колите си като замаяни.Аз лично си пиех кафенце и им се наслаждавах,а Сами освен че и той им се радваше ги щракна за доказателство,че после да не си измислят
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Ето,голямо гъзурчене де гъзиха.Както каза Иван,през около 50-75км.пробег.
GUNTER SERVICE